Buna, carinnutza.:*
Adevarul crud este ca el nu te iubeste, dar nici pe cealalta nu o iubeste. Poate simte o atractie pentru tine, dar nu e iubire.Nici pentru cealalta.Pentru ca din cate am citit in povestea ta, ii place sa se joace.
Nu`i mai raspunde la telefon, la mesaje, da`i ignore [sau delete] din lista ta de messenger, si uita`l. Nu merita sa suferi tu, o fata asa draguta, pentru unul la el. Sunt sigura ca exista sute de baieti care ar da orice doar sa te uiti la ei.
Daca te intalnesti vrodata cu el, raspunde`i rece. Si lasa`l. . Pariu ca il va si durea!
bafta.
Ok.calmazea'te si incearca sa'l uiti pentru ca u esti rezerva lui, cand are problema in relatie vine la uh. nu te mai gandi la el, nu; i mai rasp la msg si nici pe fb nimic daca il vezi il saluti si atat!
nu crezi ca ii ajunge cat s-a folosit de uh?
ppupp, lolly
Daca te iubea si el nu facea asta sa se dea la alta sau sa faca chesti de genu asta nu stiu cred ca ar trebui sa ilcerci sa il uiti sau lasa lucrurile asa de la sine sa treaca dar ai grije ca s-ar putea sa vrea doar sa te F. A si dupa aia sa te paraseasca pentru ca daca tinea cu adevarat la tine si vrea sa fiti impreuna se purta si el altfel
Hmm...Sincer eu cred ca el te considera doar o prietena caruia ii poate spune liber ce simte si alte chestii. Daca te placea cu adevarat ramanea la tine si nici nu te facea geloasa...
Deacord cu lolly! =) :*... nu-ti consuma nervii Dear! pur si simplu uital, nu te merita!
Pai trebuie sa ii spui ce se intampla.Pe urma asteapta o saptamana sa vezi daca se schimba. Daca nu se schimba da-i papucii.
RRSecularHumanist întreabă: