| SunshineSunrise a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Am o nelamurire legata de himen. Eu am himenul "cribiform" (acela care prezinta mai multe gaurele (cautati pe imagini google) si am facut dragoste cu prietenul meu de multe ori si tot nu s-a rupt. Ce ar trebui sa fac in legatura cu asta? Nu simt absolut nimic cand fac dragoste, e ca si cum m-as masturba. Ajutati-ma! Fara mistowinking Ofer funda!

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai probabil ca nu ai facut Peetting inainte de a debuta sexual, si organele tale nu au invatat sa simta placerea specifica.
Himenul poate fi foarte elastic, dar asta nu are nimic cu cele de mai sus.
Roaga-l sa prelungeasca preludiul, si sa te dezmierde mai mult jos, poate si putin oral nu ar strica. Nu ai spus cati ani aveti, si cata experienta.
Daca nu si nu, in ultima instanta, poate se impune alt partener.

| corbulalbrosu a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face intr-o astfel de situatie este acela de a-ti schimba partenerul de sex. Forma si/sau structura himenului nu are absolut nici-o influenta asupra calitatii actului sexual. In concluzie actualul partener de sex NU reuseste sa te satisfaca d.p.d.v. sexual fiindca are penisul foarte mic si subtire, sau fiindca este complet lipsit atat de experienta cat si de unele fantezii sexuale strict necesare pentru a produce placere, satisfactie si de a provoca orgasmul final. Un partener cu adevarat experimentat in mod sigur te va face sa te simti ca-n rai sau al 9-lea cer indiferent de tipul himenului tau. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog. El este in masura sa-ti spuna cauzele pentru care tu nu simti nimic cand faci sex cu prietenul.