| love you soo much... a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Am prieten, dar m-am certat azi cu el.Cauza este mama lui...Care sunindu-ma azi si vorbind asa printre altele am intrebat-o de niste bani de-ai prietenului(care sint la ea). El m-a sunat peste citeva minute si mi-a facut un scandal nemaipomenit(eu am intrebat in sensul pozitiv iar ea a pus citeva cuvinte de la ea facindu-ma pe mine vinovata in tot). Acum seara am sunat la ei dar nu a raspuns nimeni nici pe mobil si nici la domociliu...Sint asa de distrusa ca nici nu stiu ce sa fac...Astept raspunsurile voastre, va rog sa ma ajutati...Va rog mult ...Va multumesc...

3 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai dat-o in bara, nu trebuia sa te intereseze pe tine unde isi tine prietenul tau banii si nici sa ii ceri socoteala mamei lui. Daca el nu te suna si nici nu iti raspunde la telefon situatia e clara nu ii da ''voie '' mamica.Asa ca mai bine sa iti vezi de treaba ta, cu un baiat (barbat) care e sub papucul mamei vei avea multe probleme in viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pomenit cuvantul bani? rau ai facut.mergi mai departe si invata ca sufletul doar se vinde.nu se cumpara decat temporar. iar in dragoste si iubire nu exista bani.nu rebuie sa fii distrusa.simplitatea e cea mai tare.banii deja o complica mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te-a apucat sa intrebi despre bani? subiectul bani nu se discuta inainte de casatorie si cu atat mai putin sa ii ceri mamei socoteala pentru banii iubitului.de acum o sa ai de furca cu mama-soacra, e convinsa ca stai cu puiul ei pentru bani si ca vrei sa il indepartezi de ea. da-l in colo de baiat ca oricum il suceste maica-sa cum vrea daca el te-a sunat imediat sa se ia de tine.nu merita