| Mariapra a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Astazi am facut-o pentru prima data cu prietenul meu, tin sa mentionez ca a fost neprotejat. Prima data si-a dat drumul afara apoi si-a curatat penisul si am facut in continuare. Imi puteti da sfaturi ce as putea face? Este posibila o sarcina?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai poti face nimic acum!
Sexul consecutiv si neprotrotejat poate duce la sarcini.
Faci un test de sarcina DUPA 21 de zile, de la ultima data cad ai facut sex, sa vezi daca esti ori nu gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca intotdeauna, toate ciclurile tale menstruale au avut lungimea mai mare de 24 de zile de fiecare data, in acel caz din punct de vedere teoretic formarea sarcinii este imposibila in proportie de peste 98-99%. Bineinteles ca acest raspuns este valabil numai in cazul in care sexul de dezvirginare a fost intretinut pana in cea de a 6-a zi a ciclului menstrual numarat fata de prima zi de sangerare menstruala. Multa sanatate!

| Mariapra explică (pentru corbulalbrosu):

Mi-a venit pe 11, pe 15 a fost pe terminate gen dimineata pe 16 cand s-a intamplat mi-au mai curs cateva picaturi

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mariapra):

Acum 3 minute | Mariapra explică (pentru corbulalbrosu):
Mi-a venit pe 11, pe 15 a fost pe terminate gen dimineata pe 16 cand s-a intamplat mi-au mai curs cateva picaturi
DACA, intotdeauna, toate ciclurile menstruale au fost mai lungi de 24 de zile intre 2 menstruatii succesive, atunci in acel caz este in proportie de peste 99% IMPOSIBIL sa ramai insarcinata chiar si daca in timpul celui de al 2-lea act sexual intretinut la scurt timp dupa ejaculare, s-a scurs o anumita cantitate de sperma din uretra penisului in vagin, fiindca din explicatiile tale reiese ca prietenul tau NU a urinat inainte de a incepe a 2-a repriza de sex. Multa sanatate!

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

| Stegman a răspuns:

Daca nu a dat ejaculat in tine nu ramai insarcinata. Ar fi bine sa folosesti prezervativul.

| Mariapra explică (pentru Stegman):

Multi spun ca atunci cand se opreste la timp si "se curata" iar apoi continua tot ramane sperma acolo

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mariapra):

Acum 15 ore | Mariapra explică (pentru Stegman):
Multi spun ca atunci cand se opreste la timp si "se curata" iar apoi continua tot ramane sperma acolo.
DA, intr-adevar asa se intampla in toate cazurile in care penisul este doar spalat/sters/curatat pe exteriorul capului si a corpului sau.
Sperma care a ramas in interiorul canalul uretrei penisului, poate fi eliminat NUMAI cu ajutorul unui jet de urina care sa se produca dupa trecerea a circa 10-15 minute de la momentul ejacularii.
In caz contrar intotdeauna sperma care a ramas in uretra penisului, va incepe sa se scurga din penis aproape insesizabil insa in mod absolut cert/sigur direct in vagin in timpul urmatorului act sexual daca acesta este intretinul in urmatoarele 2-3 ore de la ejaculare.
Multa sanatate!

| ElvisBugiugan94 a răspuns (pentru Mariapra):

Daca se curata 5 minute sau il cureti tu in 5 minute din oral, nu ai treaba cu asta, poti sa faci sex si fara ca nu ramai gravida.

| lulufunny6766 a răspuns:

Da, nu o mai face neprotejat

| smecheras2015 a răspuns:

Esti gravida sa moara mama trebuie sa faci avort.....imi pare rau... daca n ai luat pastila imi pare fuarte rau