Daca as fii in locul lui ceva zile nu prea m-as uita de tine, dar nah intr-un final tot te-as chema inapoi
Dai timp sa se gindeasca. dar ar fi bine sa-i spui adevarul si sa-i explici ce s-a intamplat pentru ca el asa va intelege ca tii la el si spui tot
Dupa mine am impresia ca te iubeste. e gelos. si devii gelos numai cand tii la o persoana, considerand`o doar proprietatea ta, si atat. deci iti dai seama ca la deranjat foarte mult gestul colegului tau. trebuie sa ii explici. sigur va intselege, pentru ca din ce ai spus tu, el inca te iubeste:*.
Eu cred ca mai vrea da trebuie sa clarificati lucrurile.Ufffff...Nu trebuia sa-l minti ca nu a vazut el bine, trebuia sa-i spui adevarul, daca ii spuneai adevarul sigur mai continua(banuiesc ca nu esti cu amandoi nu?).
Acum dupa ce i-ai spusca nu a vazut bine nu mai sunt assa sigur.
Clarifica situatia si relatia voastra va continua sau cel putin veti ramane prieteni.
Ma. E gelos. da are si de ce ia pune`te in locul lui
Daca tu il vedeai cu alta fata? ti-ar fi picat bine?
Sigur mai vrea
Acum depinde si de cat timp sunteti impreuna.
Eu in locul tau as face ceva sa ma revansez.
daca parintii tai stiu de relatie invita`l la tine si fa`i o prajitura Sau orice altceva...
Si daca nu stiu ii poti face tu ceva si ii dai la scoala sa-i scrii o poezie. sau d`astea :*
te-am pupat succes.
E gelos.Si solutia este sa il pui pe prietenul tau sa vorbeasca si cu tine dar si cu el ca sa vada de ce te-a luat in brate.
KatiMe27 întreabă: