| Deuca6790 a întrebat:

Am nevoie de ajutor...
Ce să fac să uit de fosta mea relație?
Au trecut 2 săptămâni, ce-i drept..Nu mai plâng asa mult ca la inceput.
Dar ma doare...Mă doare ca i-am oferit totul și a plecat pe motiv că nu mai simte nimic pentru mine...
Am avut o relație de un an si 4 luni.
A fost un băiat tot timpul înțelegător și mereu langa mine, am trecut prin multe împreună, fie bune, fie rele.
Am 17 ani și mi-e teamă că nu o să mai pot sa iubesc niciodată, nu mai agreez niciun băiat.O sa fiu mereu singura iar el...el e fericit.
Mă doare când îl văd la școală..Nu arat nimic dar cand vin acasa mă copleșesc toate.
Am fost mereu sincera si corectă fața de el, l-am iertat de fiecare data, incearcam sa ii caut singură scuze.
Vreau doar sa stiu daca voi mai putea iubi și daca voi putea trece peste.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ale080999 a răspuns:

Draga mea, dupa o relatie in care ai iubit nu treci repede. Ai nevoie de timp in care sa suferi, sa accepti ca s-a terminat si cel mai important sa nu dai vina pe tine, asa a fost sa fie si a fost ok ca ti-a spus ca nu mai simte nimic decat sa te insele sau alte lucruri si iti spunn asta din propria experinta. Cu timpul o sa treci peste si o sa iti faci o noua relati dar ca viitoarea relatie sa fie sanatoasa tu trebuie sa treci 100% peste fosta si sa te vindeci. Esti tanara si ai toata viata inainte ca sa iti gasesti sufletul pereche. Da-ti timp si o sa fie bine, plangi, descarcate-te pentru ca durerea asta o sa treaca dar repet e nevoie de timp, iesi pe afara, cu prietenii, nu sta inchisa in casa pentru ca o sa iti fie mai greu.
Ai grija si incredere in tine, te pup!

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ai nevoie de timp, acum e prea devreme să te gândești la o nouă relație.
E normal să te simți acum dezamăgită dar mai târziu vei realiza că nu toți sunt la fel.

| Crackman a răspuns:

Oho si inca cum trec peste pana gasesc pe altcineva

| ancaval a răspuns:

Rău destul că ai iertat de fiecare dată.
Oamenii NU trebuie iertați, niciodată. Dacă îl ierți te ia de prost și mai face rele. Dacă NU îl ierți e posibil, cândva în viitor, să regrete sincer. Oricum tot târziu e, dar măcar s-a pus pe drumul cel bun și nu mai face așa cu următoarea persoană.

Uită-l urgent. Nu pierde timpul cu o prostie. Sunt oameni de nota 10, trebuie doar să vezi tu un pic mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate dor dar timpul vindeca orice rana. Cum sa uiti de fosta relatie? Iesi mai mult in oras, sa te distrezi cu prietenii. Cauta o alta relatie, nu e asta un capat de tara sau cel mai bun baiat din tara. Vei gasi ceva potrivit daca crezi si cauti. Nu a fost de tine si gata. Ce atata drama doar nu ai pierdut ceva important. Daca era important statea langa tine, a fost ceva trecator menit sa treaca prin viata ta. Acum mergi mai departe si iti vezi de viata. Nu sta dupa unul si altul ca te apuca sarbatorile de iarna si tu tot il plangi pe unul care nu mai da doi bani pe tine. Sanatate si multa iubire. O sa fie bine.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Stiu ca iti este putin greu acum dar cu timpul iti va trece,incearca sa nu mai gandesti atat de negativ pentru ca nu rezolvi nimic exact cum ai zis si tu el e fericit acum,nici macar nu se streseaza ca nu mai e cu tine,incearca sa iti ocupi timpul cu altceva ca sa iti mai iei gandul de la el,citeste o carte, vizioneaza un film, iesi cu prieteni la o terasa, la un club, faptul ca tu acum stai mai mult singura si nu vorbesti cu nimeni iti amplifica mai rau suferinta.In legatura cu ce ai spus la sfarsit, daca vei mai putea iubi si daca vei mai putea trece peste fi sigura ca o sa poti trece peste si vei iubi pe altcineva dar trebuie sa iti faci si tu partea sa iti pastrezi calmul, sa gandesti optimist, sa fi puternica si vei vedea cum va veni persoana potrivita exact cand nu te astepti.Mult succes!

| Clabuc a răspuns:

Te inteleg..cu timpul o sa fie mai bine.Esti tanara, probabil e prima experienta..Intr.adevar sigur e foarte greu daca sunteti in aceeasi scoala, dar trebuie sa accepti si sa mergi mai departe, sa te bucuri de amintiri si sa inveti din ce ati trait.