anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor cu niste sfaturi in legatura cu urmatoarea situatie. Va rog sa nu judecati.

Ei bine totul a inceput cand la servici a venit o colega noua acum un an si vrei nu vrei m-am indragostit de ea. Ea se desparti-se initial de fostul ei dar s-au impacat de curand. Si de cand s-au impacat pur si simplu nu mai am stare si am inceput sa o urasc. Pur si simplu nu mai am rabdare sa fac nimic cu ea si incerc sa o evit si chiar ii fac faze naspa, ca ma simt frustrat si ofticat pe ea. Ma ofitca pentru ca eu aveam sperante ca o sa il uite pe ala definitiv si o sa inceapta ceva cu mine. Ne intelegeam foarte bine, ieseam, ca prieteni, povesteam chestii mai intime din viata personala.
Stiu ca nu e ok, si ca nu e corect sa o urasc sau sa ma port naspa cu ea, pentru ca in fond nu poti sa alegi pe cine iubesti si pe cine nu. Ma oftica faptul ca mereu cand gasesc o fata de care sunt atras, ea deja e luata. Nici macar sa am sansa sa incerc ceva cu ea.
Si felul cum aduce vorba mereu de el si pe la job, parca e obsedata de el. Nu stiu ce i-a facut. Si cat au fost despartit tot de el vorbea din 10 in 10 propozitii era imposibil sa nu ii zica numele aluia, si ma enerva maxim. Tocmai de aia cat a fost singura, am incercat sa ii dau de inteles ca o plac subitl, mai mult neavand curaj sa fac pentru ca tot imi zicea de ex. (si mai bine ca nu am facut nimic atunci, pentru ca acum picam naspa)

Nu stiu cum sa ma calmez. Si sa imi caut alata fata, am incercat, dar nu vine nicuna care sa ma faca sa uit de ea. Fac sport si incerc pe cat de mult sa mai domolesc frustrarea asta, insa nu imi iese.
Va rog, daca ati trecut prin ceva similar, cum ait iesit la capat?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu sa te ajute sa găsești fata care El știe car fi potrivita pentru tine pentru căsătorie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si vrei nu vrei m-am indragostit de ea. Dacă te-ai îndrăgostit vrei nu vrei, apoi urăști tot așa, vrei nu vrei, apoi frustare tot așa, vrei nu vrei, ai o problemă la bază. Ca să te calmezi, faci exerciții de respirație, respiri liniștit și adânc. Vrei nu vrei, se întîmplă doar două, nașterea și moartea. Între ele, înveți asta, dacă înveți, să fii om. Da, am trecut prin ceva similar. Și am decis, am hotărât și am aplicat că nu mă voi îndrăgosti, nu voi urâ, nu voi fi frustrat, vrei nu vrei, ci când vreau eu. Apoi mi-am pus problema de ce vreau, și de ce nu vreau asta. Așa am rezolvat. Dacă tu continui așa, rămâi fiul ploii și al primejdiei. Iubirea mea a început, acum un secol și ceva, și s-a terminat, fiindcă n-a plouat, gen. Ești om sau mămăligă, gen?

| dullcat a răspuns:

Buna.Fiecare are dreptul sa faca cum doreste la capitolul relatii.Chiar nu e necesar sa te comporti nesimtit, ea nu ti-e datoare cu nimic, nici nu stie ce simti pentru ea. Timpul le va rezolva pe toate, fii perseverent cu activitatile pe care le faci in timpul liber, caci e mult mai productiv si benefic pe termen lung decat razbunarea.

| unu1doi2noua9sase6 a răspuns:

#cringe
#ratio
#getalife
#singleforever

| Gr4ande440q a răspuns:

Dar nu trebuie să cauți nimic când e să vină o să vină nu te mai stresa atâta și vezi cariera ta și de job că nu suntem în basme cu principi si principese fiecare îl interesează doar de persoana lui. Așa am făcut și eu ani de zile mă stresam din cauza altor persoane nu contează oricum la sfârșit rămâi doar tu