| koopman a întrebat:

Am nevoie de ajutor! De 2 zile la scoala,toti ne jucam sticluta cu provocari,ieri si azi am avut aceeasi provocare,de a o saruta french pe o fata, mie cam frica si ma panichez(din cauza colegilor pentru ca toti se uita si striga french french french)si de amandoua ori am gresit deoarece fata mi-a zis casadasta a fost in prima zi)Ca prima oara am lovito cu maseaua si a 2a oara a spus ca i-am bagat limba pana in gat.Ce ar trebui sa fac sa nu ma m-ai panichez si sa dau un sarut perfect.Va rog seriozotate!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Exerseaza acest tip de problema, in grup, pana reusesti sa o rezolvi. Daca tot nu reusesti, roaga o colega care stie sa te ajute. Asa e la scoala!

| bogdan72 a răspuns:

Fi relaxat, fa-l sa vina natural.

Eu cand am avut primul sarut eram beat si intrasem in starea aia de lipsa completa de emotii. Pur si simplu, cand am simtit ca ea imi deschide buzele cu limba am lasat miscarile sa vina de la sine. Totul a fost foarte ok.
Nu spun sa bei, pur si simplu incearca sa nu dai doi bani pe toti cei din jur si sa nu te gandesti foarte mult la ce faci. Si acum eu nu stiu cum arata dar sarut-o ca si cum ar fi una dupa care esti mort.
Asta ar trebui sa fie de ajuns.
Succes!

| deutzanico a răspuns:

Iti spune asa ca sa te necajeasca. Gasestei si ei defecte si ziile sa vezi dupa ce bine o sa saruti.

| LeMeowme a răspuns:

In primul rand, stai calm, nu se oare dintr-un sarut. Poate ca ai nevoie de antrenament. In al doilea rand, ea saruta chiar atat de perfect?

| CORYNA1993 a răspuns:

Incearca ca atunci cand o saruti sa nu te mai gandesti ca e de fata toata lumea gandeste-te ca sunteti doar voi doi undeva unde tiai dori sa fi si ca acea fata e fata de care iti place... incearca sa fi relaxat