| ionnelaay a întrebat:

Am nevoie de ajutor ...de vreo doua luni ma gandesc la un baiat il visez ..este in capul meu non stop. Problema este ca sunt intr-o relatie de trei ani, iar el are o relatie de noua luni si in plus este prieten de echipa cu iubitul meu, ce sa fac? Plus ca prietenul meu banuieste ca el ma cam place deoarece il intreaba daca poate veni si el la mine. Pe facebookul a vazut ca s-a uitat la mine..si cand ma vede imi pune o privire asa patrunzatoare. Ce sa fac? Dau funda ..plus ca actualul ma ameninta ca daca il las ma va umili si poate va face lucruri mai rele.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iubitul tau e un las, pampalau un adevarat BETA adica unu care amenita femeia ca daca il lasa o manca, tu cred ca e timpul sa-l lasi naibi in pace pentru ca cum sa traiesti cu un asemenea om pe bune? cu ce te umileste? daca te amenita du-te la politie simplu, nici nu ma mir ca il placi pe baiatul x din moment ce actualul isi provoaca scarba, teama asta nu-i iubire, trezeste pe bune

| LeKaAlex a răspuns (pentru RAY):

Asa face un badboy ameninta si asa fac si reptilieni nu i asa?laughing)))))))

| RAY a răspuns (pentru LeKaAlex):

Un alfa nu amenita ca nu are frica, da creierul reptilean face asta http://www.esoterism.ro/ro/creierulreptilian.php mai mult cred ca e amigdala

| LeKaAlex a răspuns (pentru RAY):

Ca sa devin un alfa ce trebuie sa fac?happy

| RAY a răspuns (pentru LeKaAlex):

Asta e din nastere man

| Lawliet14 a răspuns:

Dragostea invinge mereu, intotdeauna. Actualul tau prieten daca a trecut la astfel de amenintari, si-a dat arama pe fata.

| NameHarris a răspuns:

Ia explica-i tu ca daca te mai amentita il dai in gat la politiewinking Sau le spui prietenilor lui ca e past la pat happy Asta ar trebuie sa-l linisteasca

| ionnelaay explică:

Ma controleaza total imi spune pana si cu ce sa ma imbrac ...cum sa il fac pe el sa ma lase? Mie imi este chiar frica.