| Kattth a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Eu cu iubitul meu locuim impreunain chirie.El vrea sa renunte la contract pentru ca platim prea mult! 150 euro o garsoniera, plus intretinera 3 mil.Intrebarea mea este, cum sa il conving sa ramana aici cu mine si sa platesc doar eu, macar chiria? Si sa ma ajute cu banii la intretinere.A zis ca nu vrea sa stea pe banii mei sau alor mei.Va rog frumos, eu chiar nu vreau sa plec de aici, ne-ar despartii 400 km, si la distanta nu ar merge. Daca nu il pot convinge cum sa facem economie la intretinere? help me cu orice sfathappy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai sa isi caute de munca daca nu vrea sa fie intretinut

| RAY a răspuns:

Lucrati impreuna si va cautati ceva mai ieftin, nu va trebuie 2, 3 camere undeva mai la marginea orasului sigur gasiti doar sa cauti o camaruta e ok in viitor altceva, fara sacrifici nu poti avea nimic

| Hαppiηеss a răspuns:

Pai de ce nu incercati sa va cautati ceva mai ieftin e imposibil sa nu gasiti, poate ca nu o sa fie aceelasi confort dar in viata mai faci si sacrificii ca sa fie bine...

| ionutss a răspuns:

Nu stiu daca facand economie la intretinere va rezolvati problema. Daca te iubeste si daca va iubiti gasiti o cale de mijloc si va intelegeti cumva. Oricum incercati sa stati de vorba sa cautati impreuna o rezolvare.