| MishikiCrisy a întrebat:

Am nevoie de ajutor! fetele care vor sa faca ca la bravo girl!, bravo sau ceva, ma pot ajuta... mie imi place de un baiat care e in clasa cu mine ( il numim A), pe el l-am visat de 14 ori, stiu ca e ciudat. Pe strada mea (o strada cu capat) stau 2 frati, un baiat de 14 ani (il numim B) si sora lui (cu care s-a imprietenit sora mea, de o luna). Iar eu l-am visat pe el azi si ieri. Ce sa fac? sad sad sad

Răspuns Câştigător
| xChampiionOrLooser a răspuns:

In primul rand linisteste-te. Daca il visezi inseamna ca simti ceva pentru el.Baiatul A trebuie sa isi dea seama ca tu il placi. Poftim niste sfaturi:1.Incearca sa stai putin indepartata,vorbeste cu el,ajuta-l, iesiti ca intre prieteni, cere-i i-d sau nr de telefon si mai sunel si tu de cateva ori si intreaba ce tema ne-a dat la cutarica materie.Pa

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Vise sunt ca imaginatia ta. ca ai visat asta nu INSEAMNA nimic. imprietenestete si tuh cu sora lui cu B. vb cu a fa rost de id lui ceva numai visa TRAIESTE REALITATEA>

| MishikiCrisy explică:

Nu ma gandesc la el seara... decat doar putin. Dar nu il vises ca il sarut, decat ca sunt in preajma lui... azi am visat ca era iarna si vream sa ne jucam cu bulcari (eram in curtea casei mele), eu nu am vrut, dar el a insistat, mai sunt sfaturi?

| MishikiCrisy explică:

Si inca ceva, am nr. lui de telefen. el mi l-a cerut, intr-an fel. A zis ceva ca Vream sa te sun ca sa iti spun sa vi si tu la... dar nu il am. (... inseamna ca nu zic locul, dar el la zis, mergem amandoi la un club de exploratori)

| AZŞeEduardAZŞBorta a răspuns (pentru MishikiCrisy):

Clubul de Exploratori este un club pentru adolescenti de la varsta de 11-16 ani. El face parte din cadrul Departamentului de Tineret a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. Poti sa te duci si nu o sa regretezi.

| PetreConstanta a răspuns:

Nu mai crede in vise - te-ai culcat cu gandul la el de aceea l-ai visat - dar nu uita sunt doar VISE

| Ema27 a răspuns:

Pai daca visezi ca il saruti inseamna ca nu se va intampla daca visezi ca e cu alta nu va fi si tu il visezi pentru ca te gandesti mereu la el. Daca vrei sa visezi altceva gandeste-te a asta vreo ora dupa care culcate ( cauta si pe discovery ) funda >?