| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Ieri eram afara cu un prieten si ma suna un alt prieten si imi spune sa vin in locul X ca este cu 2 fete si cu un baiat( pe o fata o cunosteam si pe baiat). Ajung acolo cu prietenul asta a meu, si acolo mai era o fata, o fata bine prezentabila ochiului.Am mai mers sa me plimbam,am mai stat pe banca,voiam sa caut anturaj cu acea fata pe care debea am cunoscut-o,a fost prima data cand am vazut-o in viata mea,incercam sa intru in vorba cu lucruri banale oarecum: cati ani ai,unde inveti etc, dupa ea a pomenit la un momentdat,,lasa ca ne duce iubitamiu cu masina". Hopa,are iubit-zic eu, si eu care voiam sa ma bag pe ea. Acuma, oare sa caut bagare de seama cand mai iesim toti pe afara? Are iubit! Nici nu stiu ce subiecte de discutie sa abordez,nistiu cum sa o iau, nistiu ce o sa zica, mai ales ca are un iubit. Fata are 15an, iubitul ei 18 si eu 18ani.

3 răspunsuri:
| Lolalita88 a răspuns:

Eu spun sa nu insisti daca are iubit pentru ca va fi naspa si pentru ea si pentru tine si probabil si pentru iubitul ei. Daca tu ii spui ca ai sentimente pentru ea si ea nu are aceleasi sentimente pentru tine atunci te va ranii...

| RoDanny a răspuns:

Si daca a zis asta la vrajeala cu iubitul, poate nu are iubit si a zis asta sa impresioneze.

| WaterDrop a răspuns:

Nu frate, nu te baga. Daca are si iubitul ei ochi frumosi si papuci de firma? Atunci ce te faci, nu-l poti dovedi, ar fi o rafuiala fara sfarsit.Mai bine cauta una de 13 ani si fara iubit.