| TheVampireGirl a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Ieri,eram cu o colega pe langa scoala si trece pe langa noi un fost coleg care a plecat in clasa a4a.Se scarpina whistlingjos..si eu i-am zis: nu te mai scarpina la.laughing.In gluma! Prostul s-a oprit, m-a chemat cica: vino putin.M-am dus.M-a intrebat daca am prieten si m-a luat de mana.I-am zis ca da si sa ajunga o data la subiect.Imi tot zicea sa-l imbratisez[cred ca vroia sa-mi puna mana pe fund]. Dupa i-am zis: imi zici anul' asta? ca mai am si alte treburi.El: ok..imi faci si mie o favoare? si eu: depinde.dar zi totusi.el: pune-mi si mie mana pe.whistling.Iar eu am ramas proasta si i-am dat un sut in **** si am plecat.Acum ma tot gandesc la chestia asta..si nu mi-o pot scoate din cap! Va rog, ajutati-ma:3.

10 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Te gandesti la ce? Ca ai ratat ocazia sa pui mana pe... sau ca ai ramas stupefiata de ce a zis el? Si ce ajutor doresti?

| Azµre a răspuns (pentru Ekcstsy):

Și iei i-a plăcut altfel nu îl băga în seama... Aveam o blondă în liceu care mă apuca zilnic de ****, avea ea plăcerea asta...

| Ekcstsy a răspuns (pentru Azµre):

In locul tau o bagam in baie si o puneam sa puna si altceva nu doar mana big grin

E ți-aș povesti eu dar sunt copii pe aici... în a 12 a nu a scăpat... dar blonda cum e blondă, crede-mă nu ai vrea să o faci cu o blondă naturală, vorbește non stop te capiază la un moment dat și te umple și de draci.

E da ca oleaca de bondage parca ar strica laughing. Stii sunt din alea cu biluta de cauciuc rosie eventual care intra super in gura si o linisteste laughing. Cand iti vine i-o scoti si ii umpli gura cu altcevawinking

Da ar fi o variantă laughing... Cel mai stresant lucru la blonde râd ca proastele în timpul acela... Și când văd cocoșelul dau înapoi, e prea gros.

Ii pui si bentita la ochi ca sa nu mai aibe ce spune laughing

| stef112 a răspuns:

Cum ai lasat asa o ocazie sa treaca pe langa tine?:O:Olaughing

| xxs22 a răspuns:

Pai si? care-i intrebarea? te intrebi daca ai facut bine sau nu? bineinteles ca ai facut bine. o fi si el in perioada pubertatii vroia sa simta cv noulaughing

| AndreiGR a răspuns:

Trebuia sa il iei de penis si sa-ti dea una la fund di dupa aia nu mai plecai