Dragoste cu sila nu se poate.Nu amintesti nimic de varsta voastra dar sunt convins ca el este deocamdata imatur la fel sunt si sentimntele lui.Nu are rost sa plangi cu noptile dupa un individ care de fapt nu te-a iubit cu adevarat si nici nu te merita din moment ce si-a pus ochii pe o fata cu nimic superioara tie.Te asigur ca soarta viitoarei prietene nu va fi identica cu soarta ta.Te sfatuiesc sa astepti sa te remarce unul care sa fie atras cu adevarat de calitatile tale etice, morale si intelectuale nu doar fizice. Daca nici dupa o luna nu l-ai uitat inseamna ca nici tu nu esti inca matura in gadire si ar fi bine sa reflectezi asupra acestui aspect.Este spre binele tau.
1)Ti-ai batut joc de limba romana in ultimul hal.
2)Posibil sa fi naiva, ce vezi tu pe internet nu e adevarat. Sunt doar copilarii, pana la dragoste mai ai de asteptat. Mergi la papusi si las-o balta.
Nu poti spune ca dupa o luna daca inca il placi e iubire adevarata. Poate fii o obsesie, sa il placi chiar si inca un an dupa despartire si sa nu fie alesul. Oricum, daca a renuntat la tine, nu te iubeste. Ce rost are o relatie in care iubeste o singura persoana?
Nu il mai cauta, in timp o sa te obisnuiesti cu ideea.
Pai. si ce doresti?
Dragostea adevarata invinge, atata timp cat vine de la ambii parteneri.
Cred ca am zis destul cu asta...
Nu inteleg de ce iti bati capul cu unu care te-a lasat? Probabil e plictisit de relatie, si a vrut sa incerce cu alta. 95% din barbatii din zilele noastre, nu sunt seriosi, fac asta doar pentru sex, etc. dar nici tipele nu sunt prea departe
Cauta unu care sa aprecieze ce are langa el, succes!
Sunt baiat si un lucru asemanator am patit si eu...Te inteleg.Asta e viata.Stiu ca pare extrem de greu dar incearca sa iti aduni gandurile si sa depasesti aceasta situatie urata. Daca ti-as spune:"gandeste rational si nu`ti mai pasa de el" sau"nu merita sa te zbati pentru el" pun doar sare pe rana pentru ca te`ai simti mai stramtorata, pentru ca nu poti sa nu il iubesti. Vorbeste cu o prietena, ruda pentru a te mai elibera de durere; incearca sa faci lucrurile care iti provoaca placere si inviorare.Pe masura ce tensiunea emotionala scade, incearca sa actionezi rational si corect.E singura garantie ca vei avea mai putine sanse sa suferi din nou.In ziua fericirii, fii fericita iar in ziua necazului gandeste-te ca Dumnezeu a facut si pe una si pe cealalta pentru ca omul sa nu poate stii nimic din ce va fi dupa el.Multa pace iti doresc, colega de suferinta...
13 ani ce drăguuuuţ! "dragoste, iubire, hai ş ne-om căsători, eşti alesul, nu am viaţă fără tine" fetiţa hai du-te ş te culcă
Te inteleg. Acum ceva timp am trecut si eu prin asa ceva..doar ca la mine a cam durat vreo 8 luni pana sa-l pot uita pe tipul ala. Am reusit sa fac asta pentru ca am intalnit alt baiat care m-a facut pur si simplu sa-l uit. La un moment dat credeam ca nu voi putea sa-l uit pe acela
HappynewCenusa întreabă: