Vad ca nu te lamureste nimeni.Eu stiu ca la 7 zile de la postinor iti va veni c.m.
Ca sa te lamuresti, uite, citeste raspunsuri similare cazului tau
http://www.tpu.ro/cauta/?keyword=postinor
Si,ai mai multa grija de tine.Pa,pa!
Buna, sa stii ca dupa parerea mea ar trebui sa consulti un medic fiindca doar el iti poate spune precis ce probleme ai si daca intr-adevar ai probleme, aici ai nevoie de un sprijin fiindca sa treci singura prin asa o situatie este foarte greu.Imi poti spune citi ani ai?
Nu e nimic socant in asta pur si simplu m-am interesat de virsta ta. Scuze daca te-am jignit prin intrebarea aceasta.
Medicamentul iti poate cauza dereglari hormonale, nu stiu daca nu si scrie in prospect la reactii adverse.Eu am luat de vreo 2-3 ori pana acum, bineiteles in decurs a 6 ani de cand mi-am inceput viata sexuala si o data mi s-a intamplat ca dupa ce am luat a doua pastila, a doua zi mi-a si venit ciclul desi tot asa ca si la tine trebuia sa mai treaca inca vreo 2 saptamani pana sa imi vina menstruatia normala.
Sincer nu cred ca esti insarcinata mai ales atata timp cat ti-ai facut testul si ti-a iesit ca nu esti insarcinata.
Nu vreau sa te sperii dar ai grija cu medicamentele astea pentru ca mie mi-a dereglat menstruatia o perioada.
Am uitat sa mentionez, miàm facut test de sarcina si mi-a iesit ca NU SUNT INSARCINATA.
Nu conteaza varsta mea... ma refeream la acea scurgere daca e normala, e pentru prima data cand i-au pastila de a 2a zi. Ce e asa de socant Tany?
beausingurlamasamea întreabă: