| Andrei777 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Miercuri 22 iunie este ziua mea...respectiv a iubitei mele:X asa ca vreau sa ii fac un cadou frumos.Ideii
? Vreau ceva frumos...nici ieftin dar nici de sute de milioanelaughing

5 răspunsuri:
| Symone a răspuns:

In primul rand la multi ani. ziua mea e pe 23 iunie :X. este de comandat pe net "balonul dorintei" parca. tariful este de15ron, f ieftin. iti pui o dorinta, aprinzi lumanarea si ii dai drumul sa zboare catre cer. happy e un cadou frumos, cel putin eu asta imi doresc

| Luyza_8070 a răspuns:

La multi ani!
Pai ce pot zice...
Dupa parerea mea. daca e ziua iubitei tale.cred ca cel mai indicat ar fi sa ii iei ce isi doreste ea.
in caz ca nu stii cred [CRED] ca ar fi fericita daca i`ai duce un ursulet cu o inimioara sau o perina in forma de inimioara pe care scrie "te iubesc", o sticla de shampanie si un buchet de trandafiri rosii happy sper sa iti fiu de foloswinking

| mdany a răspuns:

O inima din plus sau de ce nu niste trandafiri si ciocolata.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

"Codul bunelor maniere" a doamnei Marinescu, sau o carte de bucate, sau si o bluzita ceva, plus niste dulciuri, o crema de maini sau de corp, in functie si de tipul si vechimea relatiei voastre, etc. La multi ani amandurora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani! a mea este pe 22 iulie.incearca sa i faci tu ceva.un lantisor o bratara.sau ceva romantic