Parere personala: creck arati f bine daca la 12 ani juma se uita baieti de 15 ani la tine
a doua chestie : creck esti mult prea emotiva daca ai avut timp si chef sa scrii atata aici
acum' raspunsul: cauta alt "bagabont" de 15 ani si fal cat mai gelos pe andrei, dar sub nici o forma nu ii lua pe tibi sau fracsu' lu andrei
daca te iubeste va veni la tine, da ai grija sa nu te urmareasca doar pentru "foo-tai" daca ma intelegi
funda, crede-ma ma pricep la probleme d'astea
WOW! nu am mai vazut o poveste asa incurcata ca a ta... niiki ca tibi nu era bine pentru ca era un profitor! iar andrei.ba te place ba nu te place. eu cred ca ii este frica sa afle lumea ca el sta ca o fata mai mik ca 2 ani jum ca el.in orice caz vb ca el deschis. plus ca este dispus sa o insele pe prietena lui deci daca ar fi cu tine nu krd ca ar fi prea fidell...so mult noroc
Pai la Tibi da-i pace. e un fraier
Cu Lucian vorbeste, dar nu fa aceiasi greseala care ai facut-o cu fratele lui, sa-l invitii la tine si sa va sarutaty, si sa-l placi dupa si sa suferi.
Andrei tine la tine, si inca destul de mult dar nu este in stare sa-si asume responsabilitatea de a fi cu tine. Ii este rrusine de ce va spune lumea. si cred ca este chiar gelos ca vorbesty cu fratele lui, cred ca el crede ca se va petrece intre tine si lucian ce sa petrecut intre tine si el. Si de asta ti-a spus ca poate sa te sarute s daca are prietena.Incearca sa nu-i mai vorbesty doar daca o face el.nu-l mai saluta doar daca te saluta el.Trateaza-l cu indiferenta si vezi ce se va intampla.Si asuma-i riscul, arata-i ca chiar daca esti mica sty ce vrei de la viata.Succes!
beausingurlamasamea întreabă: