Buna thea. ceea ce face el cu tine nu etocmai frumos, probabil ca tine la tine, dar nu inteleg de ce nu vrea sa va vada lumea impreuna, eu zic in felul urmator, vb cu el o data pentru totdeauna, si zi daca vrea sa fiti impreuna, dar nu sa fi o a doua, ai si tu mandria ta, desi daca e vb de sentimente nu mai tii la mandrie, cum ziceam'; sunt curioasa ce va zice, daca va fi de acord inseamna ca intr-adevar tine la tine, daca nu, inseamna ca nu esti prea importanta, sau poate tine doar ca pr.Ideea e ca tu sa te gandesti bine ce faci, pentru ca sa stii ca e plina lumea de baieti, nu e numai el pe lumea asta, si nu face greseala sa te bagi cu fr lui, nu e bine... uite dca vrei sa mai vb da-mi add pe Irhaida07 si ne auzim si iti zic mai multe. te pup
Deci, Acest Andrei te place 100%. doar ca e problema anturajului.probabil ca ii e teama ca prietenii lui sa nu rada de el daca sta cu o fata mai mica. cand eram in scoala generala si eu am patit la fel. si era diferenta intre mine si baiatul respectiv de doar 8 luni. Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui ce simti pentru el si sa nu fie gelos, spune-i ca momentan accepti sa fiti doar prieteni, iar el sa aiba iubita lui, in timp ce tu ai putea sa incerci sa intri in anturajul sau.
imprieteneste-te cu baietii cu care umbla ei pentru ca astfel e mai putin probabil ca aceia sa rada de Andrei.
Cu acel tibi nici sa nu mai vorbesti! E clar ca te folosea si isi batea joc de tine! Parerea mea e ca daca devii prietena cu cei din anturajul lui Andrei, si devii din ce in ce mai apropiata si de el, nu va mai avea nicio teama, iar prietenii sai daca te vor considera o fata de gasca, prietenoasa, crede-ma ca nu o sa-i spuna lui andrei "ce faci ma cu fete asa mai mici? nu-i de tine, te faci de ras", ci din contra. o sa-i spuna "ma chiar daca e mai mica, merita. e super de treaba si tine la tine" Cam asa sunt adolescentii in ziua de azi! Multa bafta si mai tine-ne la curent :d
Deci, Acest Andrei te place 100%. doar ca e problema anturajului.probabil ca ii e teama ca prietenii lui sa nu rada de el daca sta cu o fata mai mica. cand eram in scoala generala si eu am patit la fel. si era diferenta intre mine si baiatul respectiv de doar 8 luni. Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui ce simti pentru el si sa nu fie gelos, spune-i ca momentan accepti sa fiti doar prieteni, iar el sa aiba iubita lui, in timp ce tu ai putea sa incerci sa intri in anturajul sau.
imprieteneste-te cu baietii cu care umbla ei pentru ca astfel e mai putin probabil ca aceia sa rada de Andrei.
Cu acel tibi nici sa nu mai vorbesti! E clar ca te folosea si isi batea joc de tine! Parerea mea e ca daca devii prietena cu cei din anturajul lui Andrei, si devii din ce in ce mai apropiata si de el, nu va mai avea nicio teama, iar prietenii sai daca te vor considera o fata de gasca, prietenoasa, crede-ma ca nu o sa-i spuna lui andrei "ce faci ma cu fete asa mai mici? nu-i de tine, te faci de ras", ci din contra. o sa-i spuna "ma chiar daca e mai mica, merita. e super de treaba si tine la tine" Cam asa sunt adolescentii in ziua de azi! Multa bafta si mai tine-ne la curent!