| cristina_6683 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. numele meu e teo(teodora si acum sunt cls 7)Cel mai bun si explicit raspuns ii dau fundita deci anul trecut scoalar eram impreuna cu un baiat, pe nume tibi care era cls 7. ei bine el se cam folosea de mine adica imi cerea mereu bani si din astea. Prietenele mele imi spuneu si ele acest lucru, dar nu credeam, eram probabil mult prea indragotita. Dupa am cunoscut un baiat din scoala pe care il chema andrei, care era in clasa 8a si el cand a auzit povestea cu tibi mi-a zis ca ar fi mai bine sa ma despart de el pentru ca era clar ca se folosea de mine, nu ca ma placea.

Ei bine incepuse sa imi cam placa de andrei si eu am ca animal de casa o veverita stiu ca e ciudata, dar o tin in cusca si am venit cu ideea ca poate o sa ne vedem odata la mine sa o vada si el. Imi aduc aminte ca inima o luase razna, si ca timp de vreo 10 minute nu am putut spune nimic. stateam amandoi si el mai intreba din cand in cand ce fac.

Dupa am inceput sa ma vad cu el din ce in ce mai des, dar el imi spusese de la inceput ca nu vrea sa stie lumea ca se vede cu mine. Si stiu ca anumite lucruri erau mai ciudata. fiecare chestie s-a intamplat pe parcurs ce ne vedem. adica de exemplu nr 1 inseamna ca atunci ne-am vazut odata si asta s-a intamplat atunci. nu s-au intamplat toate in aceeasi zi

1) ne uitam pe laptopul meu si stiu ca el statea pe scaun si eu in picioare in acel moment, si dupa m-a luat de talie si m-a pus sa stau pe picioarele lui.

2) el mi-a spus ca incepuse sa tina la mine si ca sunt de treaba. si cand a plecat ne-am pupat pe obraz dar "accidental " ne-am atins putin buzele

3) altadata cand ne-am vazut s-a intamplat ca cand a plecat, m-a pupat de 2 ori repede pe buze si dupa mi-a spus ca daca as fi fost mai mare chiar s-ar fi pus cu mine

4) acum e acum. stateam in pat si vorbeam. ceva chiar amical. si dupa mi-a dat parul la o parte si m-a sarutat. a spus ca nu sta comod si am stat intinsi.

5) la fel eram in pat si ne sarutm si cred ca era ceva de genul " making out"

asa. si cand a inceput anul scolar. BOOM! as vrea sa ma eviti maine pentru ca acum am prietena si sincer as prefera sa oprim relatia noastra in orice fel. dar pana la urma am ramas prieteni.

a trecut ceva timp si eu ma intelegeam tot mai bine cu el. dar el mai are un frate, lucian cu care eu mai vorbesc din cand in cand. si intr-oz is vorbeam cu el despre romana si andrei ca ce vorbesc cu el si chestii ca poate sa imi bage prostii in cap. devenise putin gelos. cred

si eu odata i-am spus lui andrei ca as prefera sa nu ne mai vedem, pentru ca nu mai are sens si pentru ca nu il mai plac asa de tare ( minteam oricum) si ca deja e plictisitor. si el a inteles ca cand faceam lucruri ca sa ne sarutam era ok, dar ca acum nu mai facem asta a devenit plictisitor. si el a zis ca daca vreau el poate sa faca tot ce facea inainte pentru ca tine la mine, dar ca nu vrea de fapt sa ma raneasca, si ca o face chiar daca are prietena.

pe mine ma deranjeaza faptul ca nu vrea sa stie nimeni nimic. la scoala trece pe langa mine si nici macar nu ma saluta

as vrea sa pot vorbi cu el deschis, dar asa mi-as asuma riscul ca el sa spuna : ori vrrei sa ne vedem dar fara sa stie nimeni, ori byyee.

ce ar trebui sa fac? sa imi asum riscul asta?

P. S : eu am 12 ani juma, andrei cu lucian 15 de curand, si tibi are 14 juma

ma rog. el imi tot spune ca tine la mine si ca ma considera o prietena. vreau sa fiu din nou cu el, si parca regret ca nu am acceptat sa ma sarute din nou si sa faca tot ce facea inainte

3 răspunsuri:
| Iraida_7923 a răspuns:

Buna thea. ceea ce face el cu tine nu etocmai frumos, probabil ca tine la tine, dar nu inteleg de ce nu vrea sa va vada lumea impreuna, eu zic in felul urmator, vb cu el o data pentru totdeauna, si zi daca vrea sa fiti impreuna, dar nu sa fi o a doua, ai si tu mandria ta, desi daca e vb de sentimente nu mai tii la mandrie, cum ziceam'; sunt curioasa ce va zice, daca va fi de acord inseamna ca intr-adevar tine la tine, daca nu, inseamna ca nu esti prea importanta, sau poate tine doar ca pr.Ideea e ca tu sa te gandesti bine ce faci, pentru ca sa stii ca e plina lumea de baieti, nu e numai el pe lumea asta, si nu face greseala sa te bagi cu fr lui, nu e bine... uite dca vrei sa mai vb da-mi add pe Irhaida07 si ne auzim si iti zic mai multe. te pup

| LilPuppy a răspuns:

Deci, Acest Andrei te place 100%. doar ca e problema anturajului.probabil ca ii e teama ca prietenii lui sa nu rada de el daca sta cu o fata mai micahappy. cand eram in scoala generala si eu am patit la fel. si era diferenta intre mine si baiatul respectiv de doar 8 luni. Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui ce simti pentru el si sa nu fie gelos, spune-i ca momentan accepti sa fiti doar prieteni, iar el sa aiba iubita lui, in timp ce tu ai putea sa incerci sa intri in anturajul sau.
imprieteneste-te cu baietii cu care umbla ei pentru ca astfel e mai putin probabil ca aceia sa rada de Andrei.
Cu acel tibi nici sa nu mai vorbesti! E clar ca te folosea si isi batea joc de tine! Parerea mea e ca daca devii prietena cu cei din anturajul lui Andrei, si devii din ce in ce mai apropiata si de el, nu va mai avea nicio teama, iar prietenii sai daca te vor considera o fata de gasca, prietenoasa, crede-ma ca nu o sa-i spuna lui andrei "ce faci ma cu fete asa mai mici? nu-i de tine, te faci de ras", ci din contra. o sa-i spuna "ma chiar daca e mai mica, merita. e super de treaba si tine la tine"winking Cam asa sunt adolescentii in ziua de azi! Multa bafta si mai tine-ne la curent :d

| LilPuppy a răspuns:

Deci, Acest Andrei te place 100%. doar ca e problema anturajului.probabil ca ii e teama ca prietenii lui sa nu rada de el daca sta cu o fata mai micahappy. cand eram in scoala generala si eu am patit la fel. si era diferenta intre mine si baiatul respectiv de doar 8 luni. Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui ce simti pentru el si sa nu fie gelos, spune-i ca momentan accepti sa fiti doar prieteni, iar el sa aiba iubita lui, in timp ce tu ai putea sa incerci sa intri in anturajul sau.
imprieteneste-te cu baietii cu care umbla ei pentru ca astfel e mai putin probabil ca aceia sa rada de Andrei.
Cu acel tibi nici sa nu mai vorbesti! E clar ca te folosea si isi batea joc de tine! Parerea mea e ca daca devii prietena cu cei din anturajul lui Andrei, si devii din ce in ce mai apropiata si de el, nu va mai avea nicio teama, iar prietenii sai daca te vor considera o fata de gasca, prietenoasa, crede-ma ca nu o sa-i spuna lui andrei "ce faci ma cu fete asa mai mici? nu-i de tine, te faci de ras", ci din contra. o sa-i spuna "ma chiar daca e mai mica, merita. e super de treaba si tine la tine"winking Cam asa sunt adolescentii in ziua de azi! Multa bafta si mai tine-ne la curent!