Pai cam asa sta treaba la baieti ( adica si la mine ) e vb de caracteru asta, si asta nu se poate face asa usor. si eu trec pe langa fete care le plac mult ca si cum pentru mine nu ar exista( cu toate stiu ca asta e o prostie da asta e ) si uite asa ele cred ca fac misto de ele sau eu stiu ce. si incep sa se poarte si ele cu indiferenta pana se stinge totu`... SFATU` MEU E SA INCERCI SA VB CU EL( NU PE MESS. NU PRIN MSG SAU LA TEL ) si fi foarte atenta la gesturile lui. Numai Bine
Sincer mi se pare o chestie stupida ce ai facut, sunt baiat si eu dar tot ce pot sa iti spun e ca daca te placea cu adevarat acepta sa va vedeti in orice situatie nu doar in secret faptul ca te evita la scoala denota faptul ca probabil ii era rusine cu tine din ceva motiv fie varsta, fie felul in care arati, fie alte chestii.Deci din punctul meu de vedere nu cred ca te-a iubit nici el s-a jucat doar cu tine a fost o aventura daca pot sa ii zic asa . Concentreaza-te asupra scolii pana scapi de teze ca pe urma o sa ai timp de baieti si o sa iti gasesti printul venind intr-un bmw alb . bafta!