| Lorrypunk a întrebat:

am nevoie de AJUTOR. pai am fost cu un baiat 1 ani si jumate apoi ne-am despartit ( de vara trecuta la inceputul verii) iar mie ink imi place de el sa zic destul de tare dar acum o saptamana si-a batut joc de mine si a zis ca vrea sa fie cu mine si apoi a zis ca a fost o provocare as vrea sa fiu cu el dar nu stiu ce sa-i zic sau ce sa fac va rog raspuns urgent va rog mult pup :*

3 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca a avut tupeul sa isi bata joc de tine nu stiu daca mai merita sa incerci sa fi cu el. Dar daca inca mai ti la el si crezi tu ca merita, ai putea sa vorbesti cu el si sa-l intrebi direct daca mai aveti vreo sansa si daca te ia la misto sau iti rasp asa sec ar trebui sa te gandesti bine inainte sa faci pasul asta. Bafta!winking

| niki_8739 a răspuns:

Daca si'a batut joc lasa'l naibii. gindeste cu capu, da nu cu inimawinking succes :*

| scarllet a răspuns:

Inceputul povestii il cunosc.sad
eu am impresia ca ti-ai raspuns atunci cand ai scris intrebarea doar ca nu esti sigura ca poti accepta raspunsul...
imi pare rau pentru tine, stiu ca e greu... dar trebuie sa alegi pentru binele tau, nu pentru al lui
take care>big grin