| Ale28Sasha a întrebat:

Am nevoie de ajutor!
Pe 31 iulie plec la mare si trebuia sa imi vina ciclul pe 22, mi-e frica sa nu imi vina de ziua mea pe 27... Am vb cu prietenii si am zis sa mergem la Divertiland. Dar nu vreau sa imi vina nici la mare, de pe 31 pe 7 si nici pana pe 8 -9, deoarece verisoara mea vine la mine 2 zile... si vine din Anglia deci vrem sa mergem la piscina.
Credeti ca la mare ar merge un slip negru sau cv sa nu se vada.
Mai sunt si genul de persoana care sta numai in apa, practic iubesc apa.
Puteti sa ma ajutati?

4 răspunsuri:
| Iwliaaa a răspuns:

Încearcă cu un OB de cea mai mică grosime, un protej-slip și un slip / costum negru.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nu te putem ajuta. Ciclul nu ti-l pute reprograma si singura solutie este sa nu intrii in apa, daca iti vine ciclul, pentru ca ristis a te faci de rusine daca organisumul tau decide sa elimine mai mult sange, taman cand esti in apa.
Nu uita: daca mergi la piscina si esti pe ecilul NU intra in apa, pentru ca contine substante chimice care coloreaza apa cand faci pici in ea sau cand sunt alte scurgeri.

| kandaraki a răspuns:

Stai acasa si schimba-ti planurile!

| Necunoscut112 a răspuns:

Foloseşte anticonceptionale. Stiu ca o sa sară lumea in capul meu ca iti recomand asta, dar realitatea e ca foarte multe fete le folosesc să îşi amâne menstruaţia, inclusiv eu am făcut asta şi nu s-a întâmplat absolut nimic rău.