| Adriana_AdDrii_1998 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Prietenul meu a fost virgin, si nici eu nu am o experienta foarte mare. Saptamana trecuta nu am mai tinut cont de nimic si nu ne am protejat, nici la primul, nici la al doilea act, iar el nici nu s-a spalat, nici nu a urinat, doar s-a sters cu un servetel umed. E posibil sa raman?

Răspuns Câştigător
| adatvp a răspuns:

Sansele sunt foarte mici, dar trebuie sa tii cont de perioada fertina.
Si totusi daca esti sigura ca nu a ejaculat in tine nu cred ca ar trebui sa iti faci griji.

| Adriana_AdDrii_1998 explică (pentru adatvp):

Nu a terminat in mine, dar am continuat imediat după ce s-a sters. E posibil sa mai fii ramas ceva si sa raman?

| adatvp a răspuns (pentru Adriana_AdDrii_1998):

Hei, la mine s-a intamplat asta de foarte multe ori, si nu am patit nimic. Am o relatie de 2 si o viata sexuala activa. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme din atat.devenea o problema serioasa atunci cand chiar ejacula in tine. Si cantitatea de sperma ramasa e foarte mica pentru a ramane insarcinata. Aceiasi problema mi o puneam si eu la inceputul relatiei dar la mine era un pic mai grav, nu a ejaculat in mine dar am avut contact sexual la 2 min dupa ce l a terminat pe primul si mai eram si in perioada fertila. Ei bine eram atat de panicata si am inceput sa sun pe toata lumea, facusem 4 teste de sarcina ( pentru ca imi intarziase)pana la urma am vb cu un ginecolog si mi-a spus exact ce iti spun eu. sansele sunt ff mici.stai calma. Daca nu ai ciclul menstrual regulat fa un calcul si vezi cand ai fost in perioada fertila si daca coincide cu zilele cand ai avut actul sexual. Poate asa te mai linistesti. Eu chiar cred ca stai cu griji aiurea. Un copil nu e chiar atat de usor de facut...

http://unica.md/calculator-ovulatie-si-sarcina/

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt sanse, da.
Nu-l asculta pe ala cu pastila de a 2-a zi, e prea tarziu s-o iei acum.

| corbulalbrosu a răspuns:

O sarcina nu i-a nastere/nu se poate forma ori de cate ori se intretin contacte sexuale neprotejate, nici chiar daca acestea sunt finalizate cu ejacularea spermei IN vagin. Sarcina se poate forma/naste doar atunci cand/daca sunt intrunite anumite situatii/conditii foarte precise. In primul rand sarcina poate lua nastere DOAR daca sexul neprotejat este intretinut intr-una dintre cele 4-5(6) zile care fac parte din PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. De asemenea o sarcina se poate forma/naste DOAR daca sperma ajunge in vagin in aceste 4-5 zile fertile, indiferent de cantitatea si/sau de modul prin care ajunge in vagin. In concluzie in cazul descris de tine in aceasta intrebare, in mod absolut sigur a ajuns in vaginul tau sperma scursa involuntar din acea sperma care ramane in uretra dupa ejaculare insa acest lucru NU inseamna/presupune ca in mod obligatoriu se poate forma si o sarcina. Respectiva cantitate de sperma este suficienta pentru a se produce fecundarea unui OVUL VIABIL, insa acest OVUL poate exista in uterul tau NUMAI in cazul in care sexul a fost intretinutin PERIOADA FERTILA a actualului ciclu menstrual. Tu esti singura care de fapt poate sa stie/sa detina raspunsul corect, fiindca acesta este in functie de momentul in care s-au produs contactele sexuale. Multa sanatate!

| neutrino a răspuns:

Este foarte posibil sa ramai, asa cum si tu stii acest lucru.

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila atunci cand ati facut sex neprotejat, cu siguranta ca ai ramas gravida.

| Mateodram a răspuns:

Extrem de posibil. Ia pastila de a doua zi