Ops! Am crezut că ești băiat. La 14 ani nu ești prea micuț(ă) pentru o relație. El dacă nu mai e virgin aia e. Dacă se grăbește e altceva. În ziua de azi fetele și băieții de 15 ani au avut cel puțin 2 relații. Generația asta e puțin mai nebună. Dacă te place și tu îl placi la decizia ta o să fiți împreună. Baftă. Scuze de confuzia cu băiatul.
Faptul ca a facut sex cu alta fara ca tu sa stii, inseamna ca nu te-a iubit si nu te iubeste cu adevarat.
Fata
Mersi. Și nu îi bai. De mai întâmplă și confuzii
Ops! Am crezut că ești băiat. La 14 ani nu ești prea micuț(ă) pentru o relație. El dacă nu mai e virgin aia e. Dacă se grăbește e altceva. În ziua de azi fetele și băieții de 15 ani au avut cel puțin 2 relații. Generația asta e puțin mai nebună. Dacă te place și tu îl placi la decizia ta o să fiți împreună. Baftă. Scuze de confuzia cu băiatul.
Eu cred ca a avut el poate niste mici motive ca sa nu-ti spuna sau poate nu dorea sa te deranjeze... ceva de genu. Cred ca nu esti mica pentru relatii esti la o varsta normala asa ca te sfatui sa-i spuiDA desigur daca si tu te simti pregatita... Defap daca va cunoasteti de mici ve-to avea despre ce sa vorbiti o sa va fie bibe cu el doar imagineazati o frumoasa poveste de dragoste.Pai mai vezi ai tu
Ăsta a fost sfatul meu
Succes in continuare, fericire si bafta