| Ildiz a întrebat:

AM NEVOIE DE AJUTOR.

Stiu,e trist cum am ajuns sa avem relatii de la varste fragede,relatii serioase, as le numim, in care ne implicam si punem suflet si credem ca iubim si ca totul e roz..si ne batem capul si ne stresam si suntem gelosi.E chiar trist, parerea mea, dpa o rel de 3ani cu un baiat (in prezent am 18ani iar el 20) am ajuns sa ma simt obosita,sa ma simt trista,dezamagita,nervoasa, deprimata si simt ca nu mai pot sa mai duc rel asta, nu mai suport nici macar atingerile lui.nu mai pot face nimic dragut,pervers cu el. absolu nimic. VREAU SA O TERMINAM VREAU SA IL UIT SA NU MA MAI GNDESC LA EL.dar nu pot,nu stiu cum si nu stiu ce inseamna asta, DE CE NU POT? il iubesc? (nu cred, chiar nu cred pentru ca daca l-as iubi ma gndesc k nu as simti atat dispret fata de el si nu as avea atata retinere)ce se intampla cu mine?
sunt si o fire mai sensibila, emotiva dar totusi orgolioasa si incapatanata. (zodia scorpion)

9 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Probabil s-a instalat obisnuinta si e foarte greu sa te detasezi de el. Si mie mi-e greu sa ma detasez de baiatul cu care am fost pana zilele trecute, mi-e greu sa nu ma mai gandesc la el, sa nu-l caut.Insa eu stiu sigur ca nu din obisnuinta, ci din iubire, din nevoia de a-l avea aici.
Incearca sa-i explici ca sentimentele tale nu mai sunt aceleasi, ca relatia voastra nu iti mai face bine. Daca observi ca ii simti lipsa in momentul in care va indepartati, atunci te-ai inselat, e o forma de atasament ce simti pentru el

| Criss003 a răspuns:

Nu te-ai gandit ca poate a aparut monotonia? Poate te-ai plictisit. Si eu am o prietena care la fel era si ea. A vorbit cu prietenul ei. Din cate mi-a spus ea, si el vroia sa vorbeasca cu ea despre acelasi lucru. Au pus punct si au ramas prieteni buni.
Dar dupa cateva zile s-au impacat.
Si poate separarea asta i-a ajutat sa-si dea seama ca nu pot sta unul fara altul. Pur si simplu se plictisisera si ei. Si aveau un an si jumatate, si s-au plictisit, dar voi 3.
Acum nu stiu sigur daca chiar e monotonia in cazul vostru.
Tu stii cel mai bine, tu il cunosti, deci tu stii ce cel mai bine ce trebuie sa faci.

Răspuns utilizator avertizat
| JulyStorm a răspuns:

Mai, dragoste cu sila nu se poate. Daca nu mai merge, spune-i si lui asta, si incheiati orice legatura. Nu are rost sa te chinui simtindu-te asa... La 18 ani viata ar trebui sa fie frumoasa si plina de fluturasi, nu de ganduri negre si dispret pentru omul pe care se presupune ca ar trebui sa il iubesti.

| July739 a răspuns:

Daca nu il mai suporti inseamna ca, cunoscand-ul tot mai bine, ai inceput sa-i vezi niste defecte si gandindu-te la acele defecte ale lui te face sa te simti rau. Gandeste-te bine la defectele lui si spune-i ce te deranjeaza. Daca nu te poti desparti de el inseamna ca tii la el. Fundapuppy dog eyes?

| uncas a răspuns:

Buna,
daca iubitul tau te-a facut sa simti aceste lucruri daca el este de vina pentru tot incerca sa te detasezi de el putin cate putin, incat sa-l uiti. daca el este dragastuos cu tine site face fericita nu vad de ce te-ai despartii.
Sau mai bine spune-i sa te lase cateva saptamani daca nu luni sa-ti mai limpezesti gandurile.bafta

| VivaPiniata a răspuns:

Ati petrecut mult timp impreuna si esti atasata de el. Asta nu inseamna ca il mai iubesti.Si nu cred ca se intampla ceva straniu cu tine.Doar te-ai plictisit ...Mhm.

| rose93 a răspuns:

Te-ai obisnuit cu el si intre voi a intervenit si monotonia iar la un moment dat nu va mai suportati unu pe altu,nici macar prezenta, iar tu ca scorpion esti extrem de incapatanata si nu lasi de la tine, iar asta dauneaza foarte mult intro relatie, daca vedeti ca nu se mai poate face nimic atunci cel mai bine este so luati pe drumuri separate, nu are rost sa va faceti rau unu altuia

| picitzizi a răspuns:

Probabil te gandesti la el din obisnuinta, a fost o relatie lunga.Nu poti uita o persoana atat de repede din moment ce ai fost foarte atasata de ea, dar cu timpul vei reusi!big grin
Sper ca te-am ajutathappy.