| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, sunt baiat am 19 ani aproape si ieri seara am mers in cartierul vecin cu inca 3 baieti care stateau acolo, iar in fata blocului erau 4 fete.Am urcat sus in casa la prietenul meu, iar cei 3 au coborat ca nu stiu ce spuneau ca au uitat sa cumpere de la magazin, iar eu am ramas in casa. Dupa 10 min ma suna unul din cei 3 prieteni si imi spune ca sa cobor joc ca m-a chemat Roxana-una dintre fetele de acolo, eu am zis ca nu cobor- ca poate sa fie o gluma ca asa mai faci prietenii astia a mei. Dupa 5 min au venit in casa tovarasii astia,dupa vr-o jum de ora intru pe Facebook si vad mesaj de la Roxana cu Ce faci? dupa am ramas asa surprins si am inceput sa vorbesc cu ea,iar ea m-a intrebat de ce nu am coborat atunica jos ca vroia sa stea cu mine sa vorbim ceva si etc si am vorbit prin mesaje cam vr-o ora. Acuma faza este ca sigur ma place, mai ales din ce mai spuneau prietenii astia a mei ca a spus despre mine aceasta fata, faza fazelor este ca eu pana la varsta asta ( 19) ani nu am avut niciodata nici o iubita, am avut 2-3 sarutari,nici nu stiu daca le pot numi sarutari,pupici, si imi este frica sa ma pun intr-o relatie cu aceasta fata, mai ales ca ea este si mai mica decat mine la varsta 15 ani si sigur are experienta din astea sentimentala.Dece oare imi este asa frica sa ma combin cu cineva? Poate ca voi da gres si ma va considera un. Sau ca nu stiu sa sarut, Ce este de facut.Eu chiar as vrea sa incerc asa ceva cu ea. FUNDA

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece la un moment dat vei ajunge in mod sigur sa faci acest pas, este ilogic sa amani la nesfarsit si acum cand s-a ivit ocazia sa dai efectiv cu piciorul la o posibila relatie. Mai ales ca din cate se pare fata respectiva te-a apreciat si cum s-ar spune treaba mai grea este rezolvata/depasita fiindca "lipeala" este certa sigura. Trebuie sa ai doar putina vointa, un pic de curaj si sa incerci deoarece s-ar putea ca o alta astfel de ocazie sa nu se mai iveasca. Bafta si succes!

| LoredanaS19 a răspuns:

Încearcă caci nu ai nimic de pierdut, lasa teama de o parte caci fata aceasta asigurat te vede foarte frumos si ii place de tine, sarutul nu are o regula, te va cuprinde valul si vei reusi sa o saruti, sau te poti lasa condus de ea, dar odata si odata trebuie sa o faci, doar ca trebuie sa fi puţin mai curajoshappy multa baftăhappy

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns:

Relax nimeni nu s-a născut învățat totul se rezolvă de la sine prin experiență

Răspuns utilizator avertizat
| ElizaGabriela123 a răspuns:

Andrei, mi se pare foarte frumos din partea ta ca iti faci genul acesta de griji. Poate va veni si momentul in care le vei putea impartasi cu ea (nu as recomanda asta la inceputul relatiei, pur si simplu pentru ca anumite lucruri sunt atat de intime incat este mai bine sa le stii doar tu, chiar daca ai incredere oarba in persoana cealalta), dar pentru moment, lasa-te ghidat de instinct si cand prindeti ceva mai multa incredere unul in celalalt, puteti discuta impreuna. La inceput, totul este frumos si daca va explorati reciproc cu respect nu are ce sa iasa rau. Success!

| Tonţ_Alex_1999 a răspuns:

Frate,nu are de ce sa iti fie frica, deoarece pentru ea tu o sa fii ceva "wow" daca ai 19 ani...iar ca nu ai experienta, nu lasa asta sa se vada, crede-ma ca nu iti trebuie atat experienta sa reusesti sa saruti o fata si sa ii placa. Pur si simplu o sa faci. Eu zic sa incerci, mai ales ca daca esti mai mare o sa ai o influenta mai mare asupra ei! Succes! Funda? big grin