Sfatul meu este urmatoru.Trebuia sa te gandesti din start si sa nu te joci cu el dar se poate rezolva. Spune-i ca in momentu in care i-ai zis ca nu mai simti nimic pentru el a fost doar pentru al ferii si pe el sa sufere -ai facut asta pentru ca la acea vreme treceai pentru pasa proasta si vroiai o perioada de liniste.Nu ai vrut sa te joci cu el dar in interior ai continuat sa il iubesti.El a luat asta ca pe ceva real si a cautat sa te inlocuiasca dar daca a simtit ceva putrnuic pentru tine la acea vreme nu are cum sa fi uitat asa usor. Spune-i ca nu i-ai gresit cu nimic si ca nu ai fost nici cu un alt baiat doar ai vrut sa iei un moment de pauza -ti-ai dar seama ca ti la el si ca acum esti pregatita sa aveti o Relatie foarte stabila.Ai devenit mai matura.Fa-l sa inteleaga ca pe acea fata nu o iubeste ci asa are impresia -si-a gasit refugiul in bratele ei si se minte singur -intreaba-l de cate ori o saruta la cine se gandea oare?-Trebuie sa nu se mai minta ca nu are rost.Sa fie sincer cu el si apoi sa ia o decizie limpede.Mai tarziu datorita la ceea ce face o sa provoace numai suferinte atat lui cat si celorlalti din preajma sa!
Danysan parca mi-ai citit viata! Exact asa s-a si intamplat! Eu nu eram sigura de ce sentimente am pentru el si am zis sa nu il fac sa sufere spun Stop! si daca avea sa simt ceva ii spuneam... insa a fost prea tarziu... deja se refugiase! Acum nu vrea sa imi dea nici un raspuns spune ca nu poate sa spuna nimic. E cu totul alta persoana se comporta altfel! I-am spus sa nu se comporte altfel caci dupa o sa ii fie greu sa revina la el insusi *( o spun din propria experienta). Acum astept de la el un raspuns! Iti multumesc mult pentru sfat chiar aveam necoie de el! :*
linarkfts întreabă: