| MgtfDinamo a întrebat:

Am nevoie de ajutor! URGEEEEENT!
Prietena mea care are 11 ani este singura acasa si l-a invitat pe prietenul ei la ea. Mi-a zis ca ar vrea sa se culce cu el si am ramas socato. Am vrut sa ii anunt parintii dar mi-a spus sa nu-i zic nimanui. Nu stiu ce sa fac!

22 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa-i anunti parintii. Musai sa stie si ei ce odor au in casa.
Este singurul lucru pe care il poti face, in calitate de prietena, chiar daca nu te poti astepta la apreciere si multumiri din partea ei. straight face

| Zenithf a răspuns:

Sau mai bine vorbeste cu parintii tai mai intai, sa discute ei cu parintii "prietenei" tale.

| Lisa01 a răspuns:

Nu pot sa cred ca citesc asemenea situatie. Anunta-i parintii.Mai tarziu iti va multumi.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Trebuie musai sa-i spui parintilor ei.

| Mya66 a răspuns:

Vorbeste urgent cu parintii ei... Nu o lasa sa isi distruga viata!

| Alcyon a răspuns:

Trebuie sa-i anunti pe parintii fetei. Ei vor sti sa ia masurile ce se cuvin. Tu daca te duci, exista posibilitatea sa nu-ti raspunda la usa sau sa refuze sa-ti deschida.

| Kalla a răspuns:

Cu *hapciu* rva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vazut moster university? Fa aceeasi faza ca la final cu politistii.Cum ai zis ca sunt de 11 ani, se sperie de le sare pofta de ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vazut moster university? Fa aceeasi faza ca la final cu politistii.Cum ai zis ca sunt de 11 ani, se sperie de le sare pofta de prostii.Cred ca peste 95% din populatie la varsta asta nici nu stiu asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el e minor, spune mamei ei ce vrea ea sa faca.
Daca el e major, spune-i tatalui ei ce vrea sa faca ea si prietenul ei.
Daca te mananca si pe tine sa vezi cum e, nu mai spune la nimeni si incearca si tu big grin.
Acum serios, prietena ta avea nevoie de o confirmare, ca e nebuna, ca ea e ceva mai tare, ca e jmechera, ca nimeni alta nu ar mai face ce vrea ea sa faca... deci daca nu o poti ajuta sa stea cuminte, cauta alta prietena... nebune sunt multe, de asta nu trebuie sa-ti strici tu viata din cauza unei proaste.

| Chamberlin a răspuns:

Du-te si tu acolo straight face

Răspuns utilizator avertizat
| schmoll a răspuns:

Nu ne-ai spus varsta lui, daca are 12 ani... vorbeste cu ea spune-i sa nu o faca, ca pierde totul si va ajunge rau, auzi 11 ani,laughingIisuse, nici nu are unde sa i-o bage, dar poate aduce un suflet nevinovat pe lume

| lex79 a răspuns:

Anunta-i parintii lui, ca e bun de puscarie daca isi scoate jucaria la ea.

| NoNameexd a răspuns:

Prietenă? 11 ani? Ce este aici? Tu te auzi ce spui? Primul lucru făcut trebuia să-i anunți părinți clar, nici nu se pune problema.Lucrurile văd că scapă pe zi ce trece de sub control, iar dacă ele de la 11 ani fac prostioare, la 20, e varianta București plină.

| Lioиeѕѕ a răspuns:

La 11 ani?! in ce lume traim... macar zi-i sa se protejeze.

| alexandra12031997 a răspuns:

La varsta ei ma jucam cu papusile laughing. Ar trebui sa o lasi in pace, sa faca ce isi doreste si daca dupa, o sa se intrebe, de ce o striga lumea curva pe strada atunci sa ii dai raspunsul laughing. Atunci isi va da seama ca ai avut dreptate! happy Daca ii zici parintilor ei, degeaba, tot o sa o faca fara sa afli tu, deci, sa nu iti pese laughing!

| Itiaratcapot a răspuns:

Sa iti vezi de treaba ta.Prietena ta probabil nu stie ce face, pana la urma toti ne lovim odata cu capu' de ceva tare.