Trebuia sa stii ca intr-o relatie, baiatul propune, fata accepta, baiatul pleaca, nu doreste complicatii. Fata plange ca nu a avut noroc. Numai mama ta te poate ajuta.
Depinde si de cati ani ai, dar pana la urma e doar un copil, iar tu nu ai nici un drept sa il omori, mai ales daca ai posibilitatea sa il cresti. Cat despre asa zisul tau iubit, ia-ti gandul de la el, ca pastrezi, ca nu pastrezi copilul, eu zic sa nici nu te gandesti sa te mai intorci la el. Adica de ****t ai fost buna, dar cand ai avut mai mare nevoie, te-a lasat singura, fara sa isi asume nici o responsabilitate. Nu merita, crede-ma. Lasa-l ca sunt o gramada de baietii de o mie de ori mai buni, care te-ar accepta si te-ar iubi chiar si cu un copil care nu e al lor. Ai grija ce decizie iei, pentru ca iti va schimba viata radical, gandeste-te bine si nu face o greseala pe care o vei regreta tot restul vietii. Gandeste-te doar ca, copilul ala nu are nici o vina. Ai grija de tine. Baftaa;*
Citi ani ai?
eu cred ca ar trebui sa pastrezi copilul..pentru ca daca abordezi te va costa mai incolo viata, te va afecta mult si cu prietenul tau ar trebui sa vorbesti si sa ii spui ca il iubesti..si ca nu poti face aceasta mare greseala, daca nu intelege..deja,succes:* gandeste-te pur si simplu ca mama ta tea dorit si ca datorita ei astazi esti in viata.
In primul rand catti ani ai? ai posibilitati de ati creste singura copilul? trebuie sa ai spijin financiar cat si pe cineva care sa te ajute cu copilul eu nu spun sa faci intrerupere de sarcina dar trebuie sa te gandesti si la el si la tine vorbeste cu mama ta ea te va ajuta si indruma cel mai bine si in plus daca el nu vrea copilul stii sigur ca pe el nu te bazezi la cresterea acestuia, cum de nu te-ai protejat, vezi de asta e bine chiar daca te doare sufletul sa il dai naibii sa nul mai cauti, anunta-ne si pe noi ce ai facut, bafta, ai grija de tine consulta-te cu mama ta ea e cea mai buna prietena ea nu da gres niciodata.
Are dreptate noaptea daca nu as fi vazut comenariul lui as fi pus unul la fel
Am 19 ani peste 2 luni implinesc 20... dar am o noutate rea,cind am decis ca sa las copilul a venit si problemele, dupa asa mare stres ca nu mincam cu zilele si nu dormeam noptile si ca o nebuna nu m-am apucat de fumat fara intrerupere mi sa stat rau s-a intamplat un avort spontan, Doamne asa sunt o proasta, i s-a implinit dorinta fostului iubit nu ma e copilul eu l-am dorit foarte tare chiar am dorit acest copil, am ramas la urma si fara iubit care l-am iubit intr-adevar Doamne asa de tare il iubesc si sufar si am ramas si fara copil care il iubeam si pe el nu stiu ce sa ma fac nu stiu ajutati-ma va rog, si va multumesc ca ati raspuns la intrbarea mea