| Ramo_9946 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Va rog sa-mi spuneti daca eu plec de acasa la iubitul meu de buna voie, atunci el poate sa pateasca cv daca vine tatal meu cu politia?(va rog ajutati-ma:-s
Va rog nu va bateti jocwinkingstraight face

27 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

EU gandesc alt fel, daca esti singurul copil alui tactu, sincer si eu iasi rupe capul lu oricare se apripie de fata mea, pana nu demonstreaza ca e barbat in fata mea, ca doar fiica mea e in joc, nu o pot lasa sa umble cu orice boschetar rahat si cocalar, si simplu fapt ca lui i frica de tactu este ca si are de ce. eu zic sa-i rupe capul, Pana nu demonstreaza ca nu doar de aia e barbat ca alre **** ci pentru ca demonstrat fizic. Bafta.

| Ramo_9946 explică (pentru NatureSelf):

In primul rand nu e cocalar sau rahatraised eyebrowse un baiat care ar face orice pentru mine.ii place de el doar ca nu vrea sa il ajute sa se intoarca cat mai repede la mine.Am zis ca am nevoie de raspunsuri concrete nu de batjocurawinking

| NatureSelf a răspuns (pentru Ramo_9946):

De ce iei raspunsul meu ca batjocura, am zis ca, las-o balta. oricum nu ai cum sa intelegi ce simte o tata cand e vorba de copil, si mai ales fiica.

| LeontinAndrei a răspuns:

Cati ani ai? Daca esti majora nu poate pati nimic pentru ca nu mai esti in grija parintilor. Daca esti minora el poate face inchisoare din cauza ta.

| LeontinAndrei a răspuns:

Mai exact poate intra la Corupere de minori, depinde de caz.

| Alystar a răspuns:

De ce vrei sa pleci?
din cate vad ai aproape 18 ani si atata timp cat tu esti de acord legal poate sa faca sex cu tine (coruperea de minori e sub 16 ani, intre 16 si 18 e corupere doar daca prietenul s-ar folosi de o anmita pozitie sociala pentru a te convinge sa te culci cu el)
Am vorbit despre sex deoarece nu cred ca te duci sa stai cu prietenul tau si veti juca poker.
Legal e alegerea ta de a-ti parasi domiciliu, atata timp cat el nu te forteaza sa faci asta, deci nu are ce sa pateasca prietenul tau.
In alta ordine de idei, oricat de naspa ar fi parintii, nu cred ca ar merita sa le faci asta. Cred ca mai bine discuti, si te poti muta cu prietenul tau cu acordul lor (dupa 18 ani nu mai ai nevoie de acordul lor legal) moral, deoarece in cazul in care nu va merge bine si o sa va despartiti va trebui sa te intorci acasa cu coada intre picioare.
Parerea mea este ca ar trebui sa iei tu hotararea dar sa ii instiintezi pe parintii tai asupra ceea ce vrei sa faci si sa incerci amiabil sa obtii acordul lor.
Nu ai dat detalii despre iubitul tau, cati ani are? aveti planuri impreuna? de unde stii ca nu te-a convins sa te muti la el ca sa profite de tine?
Nimeni nu iti doreste binele mai mult decat parintiin tai!
Chiar daca nu sunt de acord sa te muti cu prietenul tau, si chiar daca nu sunt de acord sa faci sex cu acesta, e spre binele tau.
Eu locuiesc cu iubita mea, si am discutat amandoi cu parintii ei, le-am zis ce planuri avem, le-am zis ca suntem cu capul pe umeri si si-au dat acordul (mentionez ca la inceput nici unul din parintii mei nu ma suportau si nu au fost de acord cu relatia noastra).
Faptul ca am demonstrat ca sunt serios si ca ii vreau binele ficei lor, i-a facut sa isi dea acordul pentru ca noi sa ne mutam impreuna.
Deci, faci cum doresti, eu doar am incercat sa te fac sa deschizi ochii si sa intelegi importanta acceptului lor moral.

| Ramo_9946 explică (pentru Alystar):

Am imediat 15 jumhappyuser name-ul e pus doar asawinking:d
El are 22 de ani si da avem planuri impreuna, suntem de imd 2 ani impr si ne iubim ft mult.Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat si ar fi in stare sa faca orice.M-am gandit si eu sa le spun la ai mei ce am de gand sa fac, el e destul de departe de mine momentan si nu pot sa las ca din cauza parintilor sa mi se duca o relatie de imd 2 anisad

| Alystar a răspuns (pentru Ramo_9946):

Deci, am 24 de ani si sunt destul de matur. te inteleg perfect, si vad din ceea ce zici ca este o dragoste frumoasa intre voi.
1. Ati facut sex? daca da, sa stii ca prietenul tau ar putea sa pateasca multe din cauza tatalui tau deoarece nu ai nici 16 ani impliniti deci trebuie sa ai grija.
2. Tatal tau il cunoaste bine?
3. Esti singura la parinti?
4. Cu cine te intelegi mai bine, cu mama sau ca tata?
5. Cat de dezvoltata esti fizic vis-a-vis de prietenul tau?
Raspunde-mi la intrebarile astea cat mai detaliat ca sa pot sa iti formulez un raspuns care sa te ajute cat mai mult. Daca nu cunosc detalii nu iti pot da un sfat care sa te ajute cu adevarat.

1)Da am facut
2)il cunoaste ft bine
3)sunt singura la parinti
4)cu mama ma inteleg ft bine
5)sunt ft dezvotlata fizic cat si psihic

Deci la faza cu sex-ul e rau daca parintii tai vor sa ii faca rau prietenului tau. Cel mai bine e sa incerci sa discuti cu mama tau sa il convinga pe tatal tau ca tu si cu iubitul tau va iubiti si ca iti doresti enorm sa ii dea o sansa sa demonstreze ca te iubeste. Crede-ma ca o femeie isi poate convinge mult mai usor sotul decat poate convinge copilul pe tatal lui.
Daca vrei ca mama ta sa fie de partea ta spune-i ca ati facut dragoste si ca e foarte atent cu tine (NU ii spune de sexul oral, parintii nu inteleg cand e vorba de copilul lor chiar daca poate si ei fac acest lucru)si ca te iubeste mult, si ca tu ai vrut sa te culci cu el, si el a ezitat pentru ca te iubea si ti-a zis sa te mai gandesti, dar tu ai insistat si ati facut-o pana la urma. Spune-i ca aveti planuri mari si ca daca nu incearca sa va ajute si sa va sustina tu oricum cand implinesti 16 ani te duci si te casatoresti cu el si bla bla cu sau fara acordul lor.
Spune-i mamei tale ca esti singurul lor copil si ca nu vrei sa ii faci de ras sau ca nu vrei sa ii faci sa sufere, dar de multe ori proverbul e adevarat : "e mai dulce puta ca mamutza ".
Eu nu te sfatuiesc sa fugi de acasa, ci doar sa faci tot posibilul ca parintii tai sa inteleaga ca tu iubesti si esti iubita si sa isi dea acordul si ajutorul.
Mai este inca o chestie, tatal tau poate ca nu vrea sa il ajute pe prietenul tau sa isi gaseasca de munca la tine in oras deoarece considera ca el trebuie sa se descurce singur si ca trebuie sa demonstreze in fata tatalui tau ca poate avea grija de tine si ca este un om responsabil.
Prietenul tau ar trebui sa ii ceara ajutorul tatalui tau personal, sa ii explice ca a cautat si ca nu a reusit si ca vrea sa se angajeze acolo doar pentru tine si ca el o sa aiba grija de tine si-asa mai departe.
Prietenul tau trebuie sa demonstreze in fata tatalui tau ca este barbat si ca poate avea grija de tine, si numai dupa aia tatal tau isi va da acordul si il va ajuta. Deasemenea trebuie sa ii demonstreze tatalui tau ca este muncitor, serios, de cuvant.
Tot ce ti-am zis e din proprie experienta, si pentru ca stiu ca eu m-am chinuit sa ii demonstrez tatalui iubitei mele toate astea. Am reusit si am fost primit cu bratele deschise.
Tatal tau iti vrea doar binele, de asta este atat de reticent in privinta prietenului tau, iar sincer o fata la 15 ani poate fi pacalita cu usurinta de catre un baiat de 22 ani.
In momentul in care el va demonstra ca este PENTRU TINE si nu are alte ganduri tatal tau il va accepta. Poate ca tie ti-a demonstrat deja ca te iubeste dar mai trebuie sa demonstreze si tatalui tau asta.
Succes si sunt sigur ca, cu ajutorul comunicarii veti trece peste aceste obstacole si totul va fi bine. Sa ne tii la curent!

Am sa incerc sa comunic cu ei, ceea ce e cam dificiloh go on.Si multumesc mult pentru sfaturile primitehappyam sa va tin la curenthappy:*

Ti-am zis, incearca mai mult cu mama ta, consider-o atu-ul tau. Relatia mama-fiica ajuta.

BunahappyAMm revenit,a trecut cam mult timp dar sunt aici din nouhappy.
Uite am incercat sa vorbesc cu ai mei,sa ii fac sa inteleaga ca noi ne iubim,suntem dispusi sa facem multe unu pentru celalalt mai ales el fiind mai mare decat mine,si avand posibilitatea sa facca mai multe.
Dupa cateva zile,tatal meu a inceput sa il sune pe iubitul meu spunandu-i: Da stii ceva las-o impace,ca ea are de invatat, ea nu stiu ce...sadCa ti-ai gasit una care sa aive nish parinti care te-o ajutat, si mai multe chestii care atunci le-au facut de buna voie iar acum ii scot ochiisad.Pur si simplu nu stiu ce sa fac.nu pot sa stau fara el mie ft ft dorcrying. Ajutati-ma cu un sfatcrying(

| Alberto0512 a răspuns (pentru Ramo_9946):

Asta am si eu aceeasi problema ca si a ta

| Alberto0512 a răspuns (pentru Ramo_9946):

Sunt in aceeasi situatie am si eu o iubita are 16 ani ne impliniti tot in aceeasi situatie sunt si eu ce pot face?

| oanard174 a răspuns:

Cred ca ti-am mai spus(ca nu).

| Ramo_9946 explică (pentru oanard174):

Da mi-ai spus...dar vreau sa fiu ft sigurastraight face:-s

| Politeknicus a răspuns:

Si daca e majora ce? N-o invatati prostii! Tot acasa trebuie sa se intoarca, tot are nevoie de sprijinul si sustinerea parintilor in continuare deci ar fi mai bine sa se gandeasca de 5 ori inainte sa faca ceva. El poate nu pateste, dar tu cu siguranta suporti consecintele.

| Alexintunecatul a răspuns (pentru Politeknicus):

Bv...asta e raspunsul corect! chiar daca e majora trebuie sa-si respecte parintii si sa stie ca "nicaieri nu e ca acasa"

| sweetgirlforyou a răspuns:

Eu am o colega,si parintii ei au dat-o afara sin acasa, si ea s-a mutat la iubitul ei,dar ne-a spus ca intai s-a dus ea la politie k iubitul ei si au spus politistilor ca s-a mutat de buna voie k el, cred ca au facut o cerere ceva de genul si dupa l-au chemat si pe tatal ei kk sa ia la cunostinta acest lucru sau ceva de genu,dar ea este minora. daca tu esti majora nu poate patii nimic iubitul tau pentru ca esti considerata k poti sa ai grija singura de tine. Insa sfatul meu este acela ca mai bine stai k parintii tai,pentru ca daca te muti la el trebuie sa faci,mankare sa speli vase rufe,numai este k la mama acasa, si in plus la prima cearta k iubitul, el poate sa te trimita unde o sa vrei tu, iar daca te certi k ai taiii, ce o sa facii? o sa ramai pe drumuri. bafta

| Ramo_9946 explică (pentru sweetgirlforyou):

Nu sunt majorahappy. Daca as fi fost majora nu as mai fi cerut sfaturistraight face.
Sunt minora inca si de asta am cerut un sfat de la voi sa fiu sigura de ceea ce vreau sa fac.
Cati ani avea atunci prietena ta? Si eu vreau sa merg la politie si sa le zic ca plec de buna voie.Te rog sa-mi raspunzibig grinhappy:*:**

| sweetgirlforyou a răspuns (pentru Ramo_9946):

Pai ia s-a mutat acum de sarbatorile de iarna, acum in mai face 17 ani.Si a zis ca atunci cand o sa faca 18 ani o sa se casatoreasa k el la primarie. Insa nu prea ii prieste pentru ca deja lipseste k zilele de la scoala.Ea zice ca este ferikita k el, insa la ea acasa avea o viata ft.grea,o bateau ii era ft.rau

| NatureSelf a răspuns (pentru sweetgirlforyou):

Concluzia?

| sweetgirlforyou a răspuns (pentru NatureSelf):

Nu trebuie sa trag eu concluzia. Eu am viata mea,nu ma intereseaza ce fac persoanele din jurul meu.I-am apus aceste lucruri pentru ca ne-a povestit colega mea si m-am gadint k ii este de folos, concluzia ea sau ele trebuie sa o traga pentru ca este viata lor la mijlok, si daca sau gandit la asta inseaman k sunt destul de mature si trenuie sa isi asume ceea ce fac.

| NatureSelf a răspuns (pentru sweetgirlforyou):

Concluzia este, ca se baga intr-o relatie, si nici macar cel mai mic habar nu au, in ce consta o relatie, att pentru unu, cat si pentru celalalt. Vad ca nici tu nu stii multe, nu trebuie sa te bagi in viata nimenui, ca sa spun care e concluzia, in asemenea relatii. Bafta

| Alexintunecatul a răspuns:

Eu zic ca mai bine sa faci in asa fel incat sa nu ajungi la altceva! Daca esti minora raspunsul este da...si daca tatal tau nu-l inghite deloc pe iubitul tau poate sa se termine nu prea frumos pentru el!

| BME a răspuns:

Trebuie sa te gandesti bine. daca ai incredere ca nu o sa se intample ceva dupa care sa suporti consecinte nu este nici`o problema.dar daca tatal tau afla...atunci Bafta Ramolaughing