| cristina_6456 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru am luat anticoceptionale 4 ani si acum nu mai iau din decembrie iar de atunci mi-a venit ciclu doar o singura data in luna ianuarie teste te sarcina mi-am tot facut si or iesit negative. oare ce sentampla?

Răspuns Câştigător
| giulya85 a răspuns:

Dereglarile menstruale dupa intreruperea anticonceptionalelor sunt temporare in cele mai multe cazuri. Daca nu, atunci exista medicamente prescrise de dr cu care se poate ajuta reglarea menstruatiei.In functie de organism, dupa o perioada mai lunga de anticonceptionale, ovarele isi reiau activitatea singure, dupa o perioada mai scurta sau mai lunga.asa ca poti sta linistita dar ca sa fii sigura poti sa te duci la ginecolog sau poti face o ecografie.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o dereglare la intreruperea contraceptivelor. De obicei nu e grava, dar e obligatoriu sa mergi la ginecolog pentru consult. Oricum din decembrie cand presupun ca te-ai dus (imi inchipui ca ai intrerupt contraceptivele conform sfatului medicului), au trecut deja destule luni incat sa fie vremea sa te duci din nou.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un ginecolog iti v-a spune despre ce e vorba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi lamedicul ginecolog. Este singurul care poate desluși acest mister al tău.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ai vreo deregalre ceva... din cauza intreruperii mergi la ginecolog mai bine

| bianca1adela a răspuns:

Este normal pentru ca in organisul tau a avut loc o schimbare brusca. E ca si cum un timp ai manca doar branza, lapte si verdeata si maine zi te dai pe ciocolatawinking