Parerea mea e un dobitoc care profita de tine.Ptr ca tu inca il mai iubesti si el poate te-a iubit, dar a avut o dezamagire si de aceea se comporta asa, dar scuze daca zic asta, dar ai si tu vina, de ce te mai culci cu el? nu-i mai permite, iar dupa ce-i dai de 2, 3 ori peste nas se calmeaza. Dar tu trebuie sa faci acel pas. Daca se comporta asa nu merita, dar gresesti daca continui sa-i permiti tot. El va merge pe linia aceasta cat timp tu vei fi disponibila (iarta-ma daca is prea direct, e parerea mea poate sa fie eronata) si ingaduitoare cu el. Vorbeste cu el despre posibila voastra impacare, iar daca esti decisa ca nu-l mai vrei pai asa sa faci. E punct si gata, dar purtati o discutie cand e treaz si fara amicii lui. O sa devi intitulata in diferite moduri daca vor sti multi ca tu te culci cu el si te bate, si nu sunteti impreuna, iar tu ii permiti. O sa ai de suferit daca nu pui piciorul in prag.Iti urez succes! sa fi inteleapta.
Sincer nu mi se pare deloc normal, mai ales faza cu bataiaoi fi mai inapoiata dar eu stiu ca dk am terminat-o cu cineva nu ma mai bag in seama decat daca vreau sa ne impacam.cred ca si asa e si la voi, probabil nu acceptati despartirea. dar aici te intreb eu, de ce v-ati despartit daca va comportati la fel ca at cand erati impreuna?
Dc te mai culci cu el? doamne nu pot sa inteleg c e in capul tau u spui ca nu t respecta si ca se comporta cu tine ca ultimu barbar si totusi te culci cu el... st ingrozita
Pai in cazu in care te ia la bataie, nu te mai lasa sa te bata . Lovestel si tu. Dar daca aveti contacte sexuale si va cereti explicatii, asta are doar o singura explicatie : ca inca va iubiti sau inca tineti unul la altul.
Esti cam proasta daca ii permititi asa ceva. el te bate si te si **** te foloseste ca pe o carpa dupa aia te arunca.
Doamnee ...nu imi vine sa cred ca mai sunt fete care accepta asa ceva. Cum sa te ia la bataie? Pt. viitorul tau ar fi bine sa intrerupi orice relatie cu el.
Remusopen întreabă: