Daca nu ati continuat treaba, esti virgina.si gravida nu esti. din moment ce nu a introdus, doar a impins ca sa poata introduce...dar mai bine folositi prezervativ pentru ca te feresti de copii, boli si prezervativul contine un lubrifiant(un unguent, e un pic umed) ce ajuta la o penetrare mai usoara.si sa va mangaiati, sarutati mult inainte de a o face, ca sa te umezesti si sa nu te doara asa tare succes
Nu mai esti virgina fiindca ai avut contact sexual. e posibil ca himenul sa se fi rupt doar partial, dar asta nu are nici o importanta. Virgina erai pana sa fi avut contact sexual.
Gravida nu cred ca poti fi, desi daca n-ati folosit prezervativ exista intotdeauna un mic risc. Inceperea vietii sexuale inseamna risc permanent de sarcina, fiindca nu exista metoda contraceptiva 100% sigura. Faptul ca el nu a ejaculat nu este o garantie, fiindca lichidul care lubrefiaza penisul contine si el spermatozoizi si e suficient pentru sarcina.
Insa, daca n-ati folosit prezervativ, sper ca v-ati facut amandoi inainte analizele obligatorii (sifilis, HPV, hepatita B si C, HIV).
Pai inteleg ca actul sexual nu s-a finalizat asa ca e foarte putin posibil sau chiar, imposibil, sa fii insarcinata.Nu ai sangerat pentru ca nu ati continuat(ruperea himenului nu se face din prima intotdeauna)deci da, e posibil sa mai fii virgina.Esti norocoasa ca ai un prieten foarte atent cu tine dar data viitoare v-as sugera sa acordati mai multa atentie preludiului pentru ca tu sa nu mai simti durere ci doar dorinta!
Ce oameni nu ati auzit de lubrifiant si de multa rabdare nu te dezvirginezi in fiecare zi
Nu ai cum sa ramai gravida ca nu a ejaculat in vagin si pentru a te deflora trebuia sa te umezeasca putin sa te linga sa te sarute preludiu ai auzit si in momentul penetrari sa te fi muscat de ureche sa iti disraga atentia de la durerea penetrari bafta
Insarcinata nu ai cum sa ramai daca nu a ejaculat.
Cat despre chestia cu virginitatea...eu cred ca esti.Nu fiecare fata sangereasa dupa primul contact sexual
Pai esti virgina daca nu ti-a curs sange. Si de gravida nu esti daca nu si-a facut "treaba".
Gravida nu ai cum sa ramai. Cat despre virginitate... Teoretic da, practic nu prea. Adica din punct de vedere moral nu prea mai esti. Dar practic, ori nu ti s-a rupt himenul, ori il ai foarte elastic. Cred ca mai esti. La unii sangereaza la altii nu. Depinde de fiecare corp.