Eu zic sa iti iei gandu' de la el. Un asemenea baiat mereu o sa te faca sa suferi, o sa rada de tine si o sa stai toata ziua suparata si trista. Incearca sa numai dai ochii cu el deoarece nu merita! Spre binele tau. Uita'l! Daca ai ambitie si rabdare poti sa il uiti. Intre timp cautati ceva de facut...iesi cu prietenele tale la film, suc orice. Dar e bine sa fi ocupata tot timpul si nici macar sa nu iti dai prilejul sa te gandesti la el. Lasa'l cu fitele, gasca si fetele lui ca nu stie ce pierde!
Uite. După descriere eu zic s`o laşi baltă. Ştii că după câteva zile sau o săptămâna să zicem, te va lăsa şi totuşi continui să speri, ei bine nu te ajută cu nimic! Am înţeles că chiar îl plăci. Dar apoi tu vei fii cea care vei suferii. Încearcă să nu mai fii în apropierea lui. + că "uite`o şi pe urâta asta" ?! Îl dădeam dracu' demut . Nu merită. Gândeşte`te puţin . Uită`l cu un alt băiat. Ţine minte : Mereu va exista un ALTUL! Take care :*.
Am trecut prin ceva asemanator si eu m-am indragostit de un bad boy. Din propria experienta iti spun : sa NU fi cu el pentru ca o sa-si bata joc de tine... Daca vrei sa ma asculti si sa nu fi cu el : Nu te mai uita la pozele lui de pe facebook sau hi5 si incearca sa il ocolest (adica sa nu il mai vezi pe strada ), i-ati gandul de la persoana lui.
Andrada seti cu capu rau fetito faci spam mai ai postat de 3 ori ce copii habar nau de viata lor
Mutubal întreabă: