Sterge mesajele si las-o balta, roaga-l sa nu-l mai caute ca este intr-o relatie serioasa cu tine. Daca vrei anunta-l si pe el, sa-i vezi reactia dar fi atent la ce "mutari" va face dupa.
Se potoleste el singur dupa 2 3 partid de Buseli! Sfat da'l in **** ma'si daca nu o sa te dea el.
Dacă l-a căutat înseamnă că ține totuși legătura cu ea pe ascuns, din când în când! Și se pare că tu știi ce a vrut dânsa de la el...
Eu te sfătuiesc să fii sinceră cu el și să-i spui adevărul. Poate, dacă îi e teamă să nu te piardă și te iubește, va pune punctul pe „i".
Nu-ți fie teamă de el, vrei să stai cu cineva care nu te iubește doar pentru teama de a nu vă certa?
Dacă e să se întâmple ceva n-ai cum evita asta...
Ce prostie sa dai iubitei parola de la fb. *** nu aveti intimitate deloc. ce terminati
Nu e o prostie, se numeste incredere!
Eu daca as fi in locul tau as sterge mesajele si nu i-as spune nimic, iar daca m-ar intreba despre asta i-as spune ce mi-a zis aia si i-as spune ca probabil am uitat sa-i spun atunci.
Terminat esti tu. Daca nu ai ceva bun de spus stai in banca ta. Nu te-a bagat nimeni in seama. Fiecare face ce vrea cu viata lui, daca am parola lui si el pe a mea nu inseamna ca suntem terminati. GET A LIFE!
Ii poti spune prietenului tau sa termine orice comunicare cu aceea fata ca sa ocoliti alte dispute