Hey, sincer? Nu te merita! Stiu ca e greu sa spui nu sentimentelor tale, dar gandeste-te ca va fi cu tine doar sa te foloseasca, nimic mai mult. Si din cate ai povestit, nu pare ca te respecta. Incearca sa le spui "prietenelor" tale sa nu ii mai zica ca tu il placi, deoarece daca el stie ca il placi, crede ca esti la picioarele lui. Mai bine il uiti si cauti pe altcineva. Bafta! :* (sry pentru. eventualele greseli de gramatica)
Cum sa te combini cu el, e clar ca fabulezi daca folosesti verbul "a combina", deci...las-o moarta!
Clar nu ar trebui sa mai visezi la acest baiat. Nu poti face nimic sa te combini cu el, vei suferi foarte mult langa el chiar si pentru o saptamana! incearca sa iti indrepti atentia catre altcineva chiar daca e mai greu, probabil pe tine te atrage ca arata bine si e popular. colegele tale au dreptate, nu merita un baiat de acest gen... oricum urat din partea lor ca i-au zis ca il placi. Partea buna este ca ai putu sa ii vezi putin adevarata fata, adica comportomentul lui fata de tine in prezent si anume ca face misto de tine. treci peste el!
Atata timp cat esti constienta ca e un baiat atat de fitos,esti sigura ca ai vrea sa-l ai langa tine? sa presupunem ca el ar accepta sa fie cu tine,dar la cat de fitos e,sunt sigura ca pentru el ai fi o floare la ureche. nu are rost sa te umilesti,mai ales pentru un baiat ca el stiu cum e cand inima iti dicteaza dar dovedeste ca esti puternica si poti trece peste asta. Poate ca pare incredibil,dar se va simti cam prost cand o sa vada ca ai incetat sa te tii dupa el. referitor la prietenele tale,nu stiu ce sa-ti spun. Daca ele stiu ca el nu te merita, de ce s`au mai dus sa-i spuna ca il placi? Incearca sa te aduni, pune`ti ordine in ganduri si renunta la tot ceea ce iti face rau. Nu neaparat in dragoste. sper ca te-am ajutat putin; x mult succes!:*
Nu merita...sunt poate multi baieti frumosi, fara fite, fara noroc...iti dau un sfat : uita-l :*:* pentru ca nu te merita