Draga mea si eu am patit la fel m-am indragostit de cel mai cool baiat.Ala iesea numai cu fete de-alde Byonce. La fel prietenele mele se bagau unde nu le fierbea oala.El parea sa ma placa ca ne-am plimbat amandoi pe undeva.Seara dar ele au stricat totul zicand ca sunt innebunita dupa el, Cum ar veni el ma credea altfel si chiar eram alfel dar ele si-au bagat nasul si bufff.Eu te sfatuiesc sa il lasi o vreme in pace.asa va fi mai bine dupa aia incearca sa-l seduci sa -l cuceresti sa ii arati ca esti o byonce de exemplu sa fii frumoasa in fiecare zi. cand treci pe langa ei sa zice wow aia care se dau la tine sa le zici ca nu iesi cu oricine.vazandute cuminte si ca nu lasi pe oricine sa stea cu tine va incepe sa te adore si pana la urma o sa ajunga ca lui sa i se inmoaie picioarele...lasa l pe el sa vina la tine nu te du tu la el. daca faci cum am zis eu sa te schimbi complet chiar si baieti mai frumosi ca el o sa te placa fetele cuminti si pretentioase la sufletul si fata partenerului sunt cele mai dorite te asigur.Mie mi-a iesit. Succes cu schimbarea o sa vezi ca iti va folosi si tie pentru ca nu o sa ai orice prieteni bafta:*:*:*
Corect. Da'ne fb lui si sa vedem daca merita osteneala.[te rooog!]
Pentru ca m'ai facut curioasa