| andrada a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru happy

Totul a inceput cand m-am indragostit de unu' dintre cei mai populari baieti din scl. Stiam cum il cheama si in ce cls e dar nu il cunosteam (si nici el nu ma cunostea pe mine). Am hotarat sa ma imprietenesc cu el si apoi poate sa-i spun ca-l plac doar ca colegele mi-au luat-o inainte si i-au zis ca mie imi place de el. De atunci mereu cand ma vede se uita la mine dar nu-mi zambeste nu nimic pur si simplu se uita la mine. Acum vreo cateva luni el era cu o fata si cand am trecut pe langa el a zis "uite-o si pe urata asta". Si in alta zi el era cu gasca lui si printre ei am auzit ceva gen "ooo, uit-o pe andrada" dar nu stiu daca el a zis sau vreun alt baiat. Faza e ca colegele mele se baga unde nu le fierbe oala si mereu cand il vad ii zic ca-l plac. Eu m-am certat rau cu niste prieteni deai lui si asta nu face decat sa se ingreuneze situatia. In alta zi eram eu cu doua prietene si prietenul lui i-a zis ceva gen "uite-l pe tocilarul ala" si el a zis "ai 3 aici, ce-ti mai trebuie?" si a aratat spre noi. El e un baiat foarte fitos (umbla cu ochelari de soare noaptea, se opreste la fiecare vitrina sa-si aranjeze parul, sta in tricou in mijlocul iernii, sa da mare cu ce scheme poate sa faca el pe skate etc.) si e prieten cu multi dintre golanii scolii de asta multe dintre colegele mele se cearta mereu cu el si cu gasca lui si nu putem sai intoarcem replica (daca el ne face proaste sa-l facem si noi) pentru ca vine cu gasca lui si ne ameninta. Pe cat e de dragut, cool si sexy pe dinafara pe atat de nesimtit, golan si needucat e pe dinautru. Umbla numai cu fete cu vreo 2 ani mai mari ca el numai de dragul de a se lauda si le schimba ca pe sosete si sunt constienta ca daca o sa fiu cu el o sa ma lase balta peste 1 saptamana dar pur si simplu ma topesc dupa el si urasca ca-l plac. Stiu ca nu ar trebui sa ma combin cu el (si prietenele mele mi-au spus ca nu merita efortul pentru un prost ca el) dar il plac. Cand il vad mi se inmoaie picioarele si simt ca-mi sari inima din piept. Nu pot sa vb intre 4 ochi cu el pentru ca mereu e cu prietenii lui si el nu prea sta pe mess, facebook etc. Uneori ma mai intalnesc cu el in autobuz dar el mereu se uita la mine cand urca apoi merge cat mai departe de mine. Toata ziua ma uit la pozele lui pe fbk si mor cand ma gandesc ca nu sunt cu el. Si aseara l-am visat ca imi facea semn cu degetu' sa vin la el si imi tot zambea si cand m-am dus mi-a zis "iiuuuii cat esti de dulce". Am mai visat odata ca eram impreuna cu el dar se comporta f urat cu mine. Ce au insemnat visele asta? As face orice numa' sa fiu iubita lui.Simt ca mor efectiv. Toata ziua ma gandesc la el. Ce sa fac? am incercat sa-l uit dar nu pot.Multumesc la toti care ati avut rabdare sa cititi tot si care ati rasp.
Vot la toti si funda la cel mai bun si folositor raspuns. Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar am nevoie de sfaturi.
P. S. fara misto-uri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff, Andrada
nu te gandesti cat rau ti-a facut pana acum? Ca practic te-a luat la misto si te-a facut de ras in fata prietenilor lui?
Da, dupa cum l-ai descris, nu cred ca relatia voastra ar rezista mai mult de 1 saptamana, dar, oricum nu are rost.
Trebuie sa incerci sa-l uiti, chiar daca nu e deloc usor!
Aproape a devenit o obsesie pentru tine. Renunta sa-l mai urmaresti, sa-i mai vizualizezi pozele si sa-l mai visezi.
Iti faci singura rau, caci stii ca oricum nu te merita.
Incearca sa-l uiti gandindu-te la cat rau ti-a facut, la cum schimba e prietenele ca pe sosete, la orice lucru rau pe care il face, pe care il stii despre el.Chestia asta ajuta multhappy
Cat despre colegele tale, si mie mi s-a intamplat si a fost chiar jenant.
Nu le mai spune nimic, sau nu fa nimic care sa arata ca iti place de un baiat in preajma lor.
Ai grija cum iti alegi prietenii, caci ai vazut cum s-a ajuns cand au deschis gura.
Ai grija de tine si mai gandeste-te in privinta lui!

6 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Nebuletina draga ce esti, sa-mi fie cu pardon, dar tu esti ai nevoie de o trezire la realitate.
De 16 ori ai postat intrebarea asta si 80% din cele 300+ intrebari postate sunt despre baieti si cum x si y este frumos, sexy bla bla bla.
Ai o problema destul de mare, esti 10000000% superficiala.Vezi un baiat frumos prin scoala ta, ii gata, trebuie sa fie al tau, ca te iubeste, ca te place, ca nu poti fara el.Ii urmaresti, ii analizezi, ii cauti neobosita, le spui ca-i placi, ii cauti pe unde se duc si le inveti toate obiceiurile.
Sa ti-o spun pe sleau, esti obsedata de baieti frumosi si traiesti in lumea ta ultra perfecta in care vine o armata de Justin Bieber si ei se inchina in fata ta.
Orice baiat frumos care-l si face niste trucuri cu un skateboard sau ii cool sau are ochi albastii sau se uita la tine mai insistent, trebuie sa fie al tau ca tu-l iubesti.
Nebuletinato, nici nu ii cunosti, esti dependenta de niste aparente, la tine daca ii frumos ii Dumnezeu, daca ii urat ii praf,
doar aia care-s mai cu mot te atrag ca esti disperata dupa atentie si vrei in grupurile mai mari.
Nu cred ca ai placut vreodata un baiat care nu-i asa de frumos, care nu-i popular, care nu seamana cu Justin Bieber.
Ai primit destule raspunsuri si tu tot continui cu abureala asta de intrebare, ca tu esti defecta si nu poti sa intelegi ca nu o sa fi cu el niciodata.
Atrasa doar de cel mai cel esti, ori cel mai popular, ori de cel mai destept, ori de cel mai bun etc.
Vrei doar un status si atat, nu vrei o relatie cu ei.
"Uite fata aia a fost iubita lui x"-Vrei sa fi tu fata aia dupa care se uita ceilalte fete si-si doresc sa fie in locul tau, sau toti baietii sa fie in limba dupa tine.Cauta ca o oarba apreciere ca esti frumoasa, dulce, bla bla bla.
O sa fii jucaria unor baietei frumosi care o sa-ti dea un sut in dorsal si tu o sa fi acel catel care umbla-n limba dupa ei chiar daca si-a luat un bocanc un fund.Nu-ti fa griji, baietii gen care-ti plac tie au nevoie de fane infocate incontinuu.
Nebuletinato, lasa tu baietii, ca nu esti destul de dezvoltata la capsor, baga-ti capu-n carte ca esti doar un copil din generatie "Noi n-avem copilarie, c-avem facebook sau mess".
Esti una din fetele alea care nu concep sa nu fie intr-o relatie, o fata dinaia care vrea sa fie populara doar fiindca este cu x sau cu y, o fata dinaia care trebuie sa fie intr-o relatie cu acel cineva, cand ar trebui sa gandesti "mi-ar place sa am o relatie cu acel cineva". Esti incapatana si niciodata nu o sa scapi de atractia ta de baieti frumosi dar prosti, cool dar goi pe interior, smecheri dar fara suflet.Nu ai timp de baieti mai incolo?
N-as vrea sa te vad peste 2-3 ani cum arati daca continui cu prostiile tale si indragostirile tale de 2 secunde.

P.S. Raspunsul asta o sa fie postat de fiecare data cand mai postezi intrebarea asta, poate asa o sa-ti treaca din "indragosteli".

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Andrada esti cea mai proasta si penibila persoana de pe TPU mai tiam comentat de doua ori la aceasta intrebare si tot o pui esti cu capu ce ai ai **** in gura?

| natalia_7677 a răspuns:

Buna, eu iti dau 2 sfaturi. 1 Daca vrei sa fii neaparat cu el, nu te implica sentimental in relatia cu el, deoarece o sa te faca sa suferi. 2 nu va potrivit, pentru ca el are un caracter destul de rebel si libertin care cauta la fiecare pas aventura si nu tine cont de sentimentele partenerei. Succes! Sper sa iei decizia corecta

| mich3ll329 a răspuns:

Deci stai un pic, ma bagi in ceata.Esti extraordinar de sigura de ce gen de baiat fitos este si ce fel de comportament are,dar inca insisti sa fi cu el.Mi se pare ca asta e o chestie de moment pentru tine. Uita-te si tu cum se comporta,cum face,ti-ar placea sa te combini cu el si apoi sa te lase dupa o saptm,cum ai spus si tu! Daca asta este dorinta ta,fa-o, da-te la el, dar ai grija te vei face pe tine de rusine.Ca glumim,ca o luam in mai serios iti va parea rau ca ai facut-o pana la urma,adica ca te-ai combinat cu el si poate cine stie cum te prosteste si te mai pune sa faci si sex cu el,iar tu cum esti extraordinar de indragostita de el, vei pica in capcana, iar apoi el te va lasa si spune-mi cat de usor iti va fi sa te vezi pe tine cu alti ochi.Nu conteaza cei din jur,dar cum te vei aprecia tu pe tine? nici tu nu sti,dar iti spun ca nu va fi bine.Tu acum gandesti cu inima pentru ca il placi,dar incearca sa gandesti cu capul, fa o balanta cu chestiile bune si chestiile rele si vezi, poate iti vei da seama ce e bine pentru tine si ce nu.Acum eu am incercat sa iti dau un sfat, daca crezi ca e folositor pune-l in aplicare, dar iti spun unul ca el nu merita si isi va da seama si el mai tarziu ca asa nu merge.Bafta Multa:*

| DoubleConfusion a răspuns:

Buna Andrada happy. Stiu foarte bine cum te simti. Am patit-o si eu toamna trecuta. Ma topeam dupa un baiat caruia nici prin gand nu ii trecea sa aiba o relatie cu mine. Este un baiat foarte frumos, extrem de frumos chiar insa caracterul lui lasa de dorit. Am suferit foarte mult din cauza lui, fiindca cu toate ca atunci cand a fost ziua mea a venit la mine, m-a luat in brate dar asta numai din cauza colegelor mele caci altfel nu o facea, se uita la mine, astea sunt doar chestii copilaresti. Stiu cum te simti, si stiu ca te doare cand te gandesti ca nu esti cu el... Dar incearca sa il uiti, fiindca iti faci tie mai mult rau, iti pierzi timpul degeaba, cu o iluzie prosteasca. Tu singura ai zis ca e un baiat foarte frumos, cool insa este un nesimtit care umbla cu niste golani, si isi bat joc de tine ori de cate ori te vad. Draga mea, sunt o gramada de alti baieti mult mai frumosi care te pot merita pe lumea asta. Pentru ce sa te cramponezi pe un singur dobitoc care face glume proaste pe seama ta, care se da smecher umbland cu fete cu 2 ani mai mari ca el, care poate nu este atat de destept pe cat se arata? Sa pui suflet in relatia asta pentru ca apoi peste o saptamana sau poate nici atat sa te lase balta apoi sa suferi si mai mult de atat? Nu are rost iti zic. Da-l naibii fato! Mai bine bucura-te de vacanta, de vara, de caldura, de distractie, de prieteni si in primul rand de tine. Nu iti fa griji, ai sa gasesti tu pe cineva cand nici nu o sa te asteptiwinking. Fa tot posibilul si incearca sa il uiti. Iti dau un sfat incearca sa iti spui: de azi gata, nu mai ma uit la pozele lui de pe FB, azi ma distrez, nu ma mai gandesc la el, vreau sa il uit. Si incearca sa faci asa. Iti zic, ca dupa ce il vei uita vei rade ca ti-a placut de el. Sper ca sfatul meu te va ajuta :*. Succes >big grin

| MihaitaPiticu a răspuns:

Sugei-o.