Pai eu zic sa incerci sal uiti...chiar daca tie greu...si fi mai dura ca sa spun asa cand treci pe langa el si prietenii lui si mai cu nasul pe sus nu-i baga in seama si raspundele si tu daca te mai fac tocilara sau din astea le spui ceva de gen :"mi se pare mie sau te bagi singur in seama? " din astea.nu trebuie sa-ti fie frica de el si de gasca lui de smecheri cu doi de jm ca te ameninta si din astea :*gaseste pe cineva care te aprecieaza asa cum esti.:*
Nebuletinato draga ce esti, sa-mi fie cu pardon, dar tu esti ai nevoie de o trezire la realitate.
De 16 ori ai postat intrebarea asta si 80% din cele 300+ intrebari postate sunt despre baieti si cum x si y este frumos, sexy bla bla bla.
Ai o problema destul de mare, esti 10000000% superficiala.Vezi un baiat frumos prin scoala ta, ii gata, trebuie sa fie al tau, ca te iubeste, ca te place, ca nu poti fara el.Ii urmaresti, ii analizezi, ii cauti neobosita, le spui ca-i placi, ii cauti pe unde se duc si le inveti toate obiceiurile.
Sa ti-o spun pe sleau, esti obsedata de baieti frumosi si traiesti in lumea ta ultra perfecta in care vine o armata de Justin Bieber si ei se inchina in fata ta.
Orice baiat frumos care-l si face niste trucuri cu un skateboard sau ii cool sau are ochi albastii sau se uita la tine mai insistent, trebuie sa fie al tau ca tu-l iubesti.
Nebuletinato, nici nu ii cunosti, esti dependenta de niste aparente, la tine daca ii frumos ii Dumnezeu, daca ii urat ii praf,
doar aia care-s mai cu mot te atrag ca esti disperata dupa atentie si vrei in grupurile mai mari.
Nu cred ca ai placut vreodata un baiat care nu-i asa de frumos, care nu-i popular, care nu seamana cu Justin Bieber.
Ai primit destule raspunsuri si tu tot continui cu abureala asta de intrebare, ca tu esti defecta si nu poti sa intelegi ca nu o sa fi cu el niciodata.
Atrasa doar de cel mai cel esti, ori cel mai popular, ori de cel mai destept, ori de cel mai bun etc.
Vrei doar un status si atat, nu vrei o relatie cu ei.
"Uite fata aia a fost iubita lui x"-Vrei sa fi tu fata aia dupa care se uita ceilalte fete si-si doresc sa fie in locul tau, sau toti baietii sa fie in limba dupa tine.Cauta ca o oarba apreciere ca esti frumoasa, dulce, bla bla bla.
O sa fii jucaria unor baietei frumosi care o sa-ti dea un sut in dorsal si tu o sa fi acel catel care umbla-n limba dupa ei chiar daca si-a luat un bocanc un fund.Nu-ti fa griji, baietii gen care-ti plac tie au nevoie de fane infocate incontinuu.
Nebuletinato, lasa tu baietii, ca nu esti destul de dezvoltata la capsor, baga-ti capu-n carte ca esti doar un copil din generatie "Noi n-avem copilarie, c-avem facebook sau mess".
Esti una din fetele alea care nu concep sa nu fie intr-o relatie, o fata dinaia care vrea sa fie populara doar fiindca este cu x sau cu y, o fata dinaia care trebuie sa fie intr-o relatie cu acel cineva, cand ar trebui sa gandesti "mi-ar place sa am o relatie cu acel cineva". Esti incapatana si niciodata nu o sa scapi de atractia ta de baieti frumosi dar prosti, cool dar goi pe interior, smecheri dar fara suflet.Nu ai timp de baieti mai incolo?
N-as vrea sa te vad peste 2-3 ani cum arati daca continui cu prostiile tale si indragostirile tale de 2 secunde.
P.S. Raspunsul asta o sa fie postat de fiecare data cand mai postezi intrebarea asta, poate asa o sa-ti treaca din "indragosteli".
P.P.S. Chiar ma tin de promisiune.
Eu inteleg ca ti s-a pus pata pe el, si-ti place ca e cool, dar eu in locul tau, mi-as alege alt baiat care sa ma iubeasca si sa cada la picioarele mele... ( adica ale tale )...
Tu chiar vrei un prieten goalan si badaran asa cum spui.
Crezi ca clipele astea din liceu se mai intorc vreodata la tine?
De ce nu incerci sa le petreci intr-un mod placut cu un baiat care sa merite...
Bafta, fie ca visezi la el, fie ca vei deshide ochii in jurul tau, si vei gasi un baiat bun si atat de aproape.
Parerea mea este ca nu merita sa te consumi pentru un baiat de acest gen.nu se va schimba niciodata indiferent de cat de mult ti-ai ori tu asta.va fi mereu tipul arogant, ironic si indiferent. sfatul meu este sa incerci sa te convigi pe tine insuti ca mai important decat trupul lui sexy este caracterul si personalitatea.nu cred ca vrei sa devii una dintre acele fete pe care le schimba ca pe sosete. uita-l si cauta-ti un alt baiat care sa te merite.
am scris cam mult scuze
dar sper sa-ti fie de folos
In primul rand, ai grija cui ii spui secretele talenu intotdeauna prietenele care iti sunt "aproape" te si ajuta cand esti la ananghiecel mai bine ar trebui sa vorbesti cu el deschis...chiar si daca esti timida! nu conteaza du-te la el si vorbeste, asa mi s-a intamplat si miesi acum e totul ok am baiatul care imi place mi s-a intamplat ca si tiedeci Andrada ia-ti inima in dinti si ia-l pe deoparte si vorbeste deschis cu elspune-i totul. fara secrete fara nimic si atunci vei vedea ce se va intampla
Succes>