Poti mentine relatia in secret la scoala va comportati ca 2 colegi si afara sunteti 2 indragostiti.
Spunele sa nu te mai tot intrebe ca oricum nu o sa le zici,
si asa te vor lasa in pace
Daca nu risti nu castigi... si nu cred ca o sa se rada... iti place de cineva mare chestie e normal sa se intample.
. oricum sper ca ai inteles ce am vrut sa zic
Pai poti sa zici ca nu-ti place de nimeni si asa o sa te lase-n pace. si daca-ti place mult de el. intreaba-l de cine-i place chestii si cine stie ce o sa -ti zica . succes!
Spune-le ca este secretul tau. Mm... sunt in aceeasi situatie ca tine si nu stiu ce sa fac...
Spune-le asa,, ce tot aveti cu mine?lasati-ma sa respirnu vreau sa va zic si PUNCT{eu nu am incercat asta pana acum}si apoi il tragi pe baiatul ala de care iti place intr0un colt si spune-i ca iti place de el{eu nu am incercat nici asta}
Astea sunt copilarii niciodata nu te lua dupa gura lumii si ce treaba are restul lumii cu tine si cu ce simti tu pentru el e numai problema ta, tine minte asta daca ai ceva de spus spune'i nu ezita.ii spui frumos: uite stiu ca esti amicul meu dar as vrea sa stii ca te plac si sunt curioasa daca sentimentul este reciproc. daca nu, nu este nici o suparare, ramanem in continuare prieteni...si asa nu se va distruge nimic... chestia asta e asa de inceput cand o sa mai cresti o sa apara altcineva si tot asa. si nu arata ca esti fiarta dupa el. fi normala.fa'l sa te placa nu arata disperarea. sper ca am fost de ajutor:* bafta