Cati ani are baiatul? daca are peste 18-19 se comporta asa pentru ca vrea sa te cunoasca mai bine,nu sa se avânte prea repede in ceva de care nu este sigur. probabil are o anumita experienta in spate,poate nu vrea sa-ti dea nici tie sperante,ci mai inainte trebuie sa se convinga pe sine daca chiar meriti sa tina la tine. din cate spui tu te place mult,dar sper sa nu fie ceva doar de fațadă,adica e posibil sa nu țina la tine deocamdata foarte foarte mult. daca zici ca l-ai intrebat si a zis ca totul este ok,inseamna ca asa este,ca mine! tine la tine insa va trebui sa mai astepti putin,atunci cand va prinde si mai mult drag de tine te va suna si-ti va scrie mai des. crede-ma ca si eu am tinut prin asta. poate ca in privinta ta gresesc putin,pentru ca nu va cunosc,imi dau doar cu parerea si comentez ce ne-ai spus mai sus. in fine,eu cred ca in viitorul apropiat ori vei constata ca nu tine la tine,ori se va apropia de tine si mai mult. tu trebuie sa-l cuceresti,practic,sa-l atragi, sa-l implici mai mult in viata ta. bafta, sper ca te-am ajutat!