| PanaDeIdei a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostrubig grin ..acum vreo luna am inceput sa vorbesc cu un baiat, si parea super indragostit de mine. Imi dadea mereu mesaje si vorbea fff frumos. Dar de la un timp, e foarte sec, nu imi mai raspunde asa repede... Nici nu mai raspunde tot timpul la mesaje. L-am intrebat daca e suparat sau ceva, de ce nu mai vorbim ca inainte si a zis ca a avut niste probleme la picior, dar ca ii face placere sa vorbim. Nu stiu ce sa fac ca sa vorbim ca inainte...am zis ca poate nu poate vorbi din cauza spusa, dar imi apare mereu online. Imi mai scrie el primul, dar coversatia este foarte seaca, doar buna ce mai faci etccrying

Ce ma sfatuiti sa fac?

5 răspunsuri:
| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Probabil ca a aparut o alta fata in viata lui, sau a intervenit altceva. La urma urmei, nu trebuie sa te ingrijorezi. Avand in vedere ca nu v-ati intalnit fata in fata pana acum, nu trebuie sa te increzi in tot ce zice

| NoRegretsxx a răspuns:

Sa stii ca uneori cu totii avem stari din alea de ni se rupe sau nu avem chef de nimic la un moment dat, pentru o perioada de timp.
Nu trebuie sa fii tu de vina sa stii. Se mai intampla. Asa ca nu dispera.

| neutrino a răspuns:

Din cauza piciorui el s-a cam plictisit vorbind. Nu dispera, poate-i trece!

| cristimihailov a răspuns:

A gasit pe alta.

Respecta-ti fericirea ta respectandu-i lui alegerea si nu il mai baga in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incredibil, nu au trait fericiti pana la adanci batraneti! Ca sa vezi, cine s-ar fi asteptat ca oamenii sa nu se poarte exact la fel o viata intreaga!?