| Grazielle a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe pareri va rog, sunt boboaca si stiti ca dupa balul bobocilor cei de clasa a 9-a si cei de a 12-a merg la o cabana, parintii m-ar lasa dar nu stiu ce sa zic, am auzit ca se bea si de obicei se mai intampla ca cei de a 12-a fiind beti sa se culce cu boboace sau sa le dea droguri, nu mi-e neaparat frica pentru ca ma inteleg cu majoritatea dar voi ce credeti, in conditiile astea ar trebui sa ma duc sau nu? funda happy

Răspuns Câştigător
| HellyBoy a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te duci...o data in viata ai ocazia asta.Alunga fricile, poate ca ce ai auzit sunt doar zvonuri.Eu cred ca ai regreta la un moment dat daca nu ai merge.In fine...este elegerea ta.

Bafta!

3 răspunsuri:
| schmoll a răspuns:

Ceauhappynimeni nu poate lua alegerea in locul tauhappytu esti stapanul tau, probabil ca a 12 va consuma alcool, dar pana la sex e mult, la varsta de 18 ai o constinta, o noapte de placere poate avea repercusiuni asupra viitorului, asculta-ti vocea interioarahappymulta bafta, totul va fi bine:O3, o seara faina sa ai

| Cristiann25 a răspuns:

Doar nu te pot obliga sa faci ceva ce nu iti doresti, nu? Ai grija doar sa nu bei ce-ti ofera altii! Du-te si distreaza-te!

| NoOneKnow a răspuns:

Daca ei se culca cu boboace, acestea trebuie sa accepte. In niciun caz nu trebuie sa iei droguri si sa bei astfel incat sa nu te imbeti. Te poti duce, dar sa fie langa tine o persoana de incredere care te poate proteja, intr-o oarecare masura, sau sa va protejati reciproc.