Virgina esti pana la primul contact sexual si ii poti spune asta ginecologului.
Eu eram f mica, aveam 5-6 ani si am cazut de pe gard intr-o buturuga dinaia si mi-a intrat un tepus pana aproape de. vagin? si mi-a curs sange, am fost la doctor si mi-a dat ceva.cred ca m-a cusut.In primele zile m-a usturat si a trebuie sa port un fel de pansament, dar mi-a trecut.Mai lipseau cativa mm si nu as mai fi fost aici cu voi. Multumesc Lui Dumnezeu!
Cred ca doar un ginecolog poate sa spuna ce e. Ar fi bine sa mergi la o consultatie, si sa i spui medicului ce s-a intimplat, asa cum ne-ai spus noua aici, si sa te consulte, sa vada care este situatia reala. Si asa vei sti sigur ce s-a intimplat.
Bună.
Mergi la un medic ginecolog femei, la un cabinet particular (îţi vorbeşte şi te primeşte frumos) îi spui despre ce este vorba (ce ai păţit în copilărie, nu este nicio ruşine) şi în urma controlulul medical ginecolog vei ştii ce s-a întâmplat.
Nu este nimic de râs sau comic, da?
Pa, pa.
Am avut si eu o colega care a patit aproape acelasi lucru ca tine, a cazut in ceva si a fost dusa la doctor si a cusut-o jos. a avut o relatie serioasa, ia explicat priet ei de atunci ceea ce i s-a intamplat cand era mica, iar atunci cand si-a inceput viata sexuala respectivu i-a spus ca a mai avut relatii intime inainte pentru ca nu ia curs sange.