Blackmail.Ii spargi toate conturile.O santajezi.Te dai pe langa apropitati, pui camere si microfoane in casa ei.Alfi totul, si va fi a ta! Ceee? Nu asa cuceresti o fata? _.
Da-i add, vezi daca te accepta, si daca te intreaba cine esti, de ce i-ai dat add, spune-i adevarul (ceva de genul ca imi place de tine si as vrea sa ne cunoastem mai bine). Este posibil sa zica ca nu vrea sa va cunoasteti, si sa te scoata de pe FB. Daca se intampla asta, oh well, ce ai de pierdut?
Stii vorba aia, if you never ask the answer is always no!
Prima data bag=o pe fb iar daca nu-ti da accept fa rost de id-ul ei, dupa ce incepeti sa vorbiti scrie-i in fiecare zi si da-i de inteles ca o placi dar nu-i spune asta din prima clipa ca o sa te creada ca asa faci cu toate, asteapta catva timp pana sa ii spui asta poate doua saptamani sau mai mult. funda?
Incerc sa ii dau un add. Dar mie cam teama sa nu ma incurc ca de obicei, si sa creada ca sunt un ciudat Imi puteti spune cateva subiecte de care m-as putea lega sa nu o plictisesc? HELP ME
Mda,sa incerci sa ii dai add daca iti accepta este bine, dar vezi sa nu incepi sa vb direct cu ea adica ''ai prieten'' sau ceva de genu asta, ia-o usor imprietenitiv-a cam aproximativ o luna, apoi sa o intrebi lucruri din astea cu ''vr sa fi cu mine'' dupa ce va mai cunoasteti SPER CA TE-AM AJUTAT