Buna! Eu am trecut printr.o desparire, am suferit dupa persoana respectiva 7 luni, eu m.am despartit pentru ca mi.am dat seama ca aveam o relatie toxica. Totusi, il iubeam si ma gandeam in fiecare minut la el de dimineata pana seara. E groaznic.
Acele 7 luni au fost o perioada in care m.am maturizat. Realizand ca nu ajung nicaieri daca sufar, dupa cateva luni, am incercat sa imi indrept atentia catre lucruri care ma faceau fericita.
Pasi mici, dar siguri.
Trebuie sa te regăsești pe tine mai intai, sa iti formezi un alt stil de viata (sanatos), sa te implici in activitatile de zi cu zi nu numai fizic, cat si mintea sa iti fie acolo. De asemenea, rupe orice legatura cu persoana respectiva, nu asculta muzica pe care bisnuiai sa o asculti cu fosta ta iubire sau care iti poate aduce aminte amintiri, arunca lucrurile de la ea si concentreaza-te pe tine. Citeste o carte de dezvoltare personala si fa ce este mai bine pentru tine.
Stiu ca iti este greu, si mie mi-a fost, dar trebuie sa realizezi ca esti doar intr-o perioada mai dificila, o sa treci cu bine peste asta. Nu iti pierde speranta, cand te astepti mai putin o sa dai de persoana potrivita.
De exemplu, eu mi.am cunoscut logodnicul cand nici macar nu ma asteptam, nu avem nici o tangenta.
Sper sa treci cu bine, toate cele bune!
La mine a fost in tocmai invers, m-a facut sa vad viata putin diferit(mi-a deschis ochii as putea spune) chiar daca universul ei e diferit de al altor persoane mie imi placea foarte mult modul ei de gandire si stilul de viata (majoritatea oamenilor pe care-i cunosc, n-au o gandire atat de dezvoltata cum am intalnit la ea, chiar daca inca n-a gustat din plin viata).
Am si eu multe de rezolvat dar mie gandul imi sta tot la ea, chiar daca n-a mai vorbit deloc de o luna de zile..de mine am cam uitat.
Legat de muzica am renuntat sa mai ascult muzica romaneasca, ori am eu o problema ori mi se pare ca e prea trista.
Dezvoltare personala am citit pe nlpmania, in perioada cand eram cu ea(pentru ca citea foarte mult ma motivat si pe mine intr-un fel, doar ca eu nu sunt cu cartile de dragoste, am preferat dezvoltare personala, oarecum simteam ca am ramas in urma la unele capitole in comparatie cu ea).
Cat de curand cred ca ma apuc de citit, e singurul mod de a-mi distrage atentia, macar o parte din zi.
Mersi fain de interes!
Lipsa totala de activitate si obsesia pentru persoana respectiva te-au adus aici.
Ai 1 singura sansa sa nu faci depresie severa: ocupa-ti mintea cu ceva! Apuca-te serios de munca, sau citeste masiv, numai sa indepartezi din minte, gandul la persoana respectiva.
Cum lucrezi, te sfatuiesc ca dupa munca sa nu fugi acasa si sa bocesti, ci sa iesi la plimbare prin magazine, sa te intalnesti cu prietenii, sa iti vizitezi rudele, colegii si sa faci tot posibilul sa ajungi foarte tarziu acasa, cand trebuie sa faci dus si sa te bagi in pat. Abonamentul al o sala de sport te-ar ajuta enorm, ca il epuizezi acolo si cand ajungi acasa, esti alt om, obosit fizic dar satisfacut in acelasi timp.
Un corp obosit reactioneaza diferit fata de unul neobosit, adormind aproape instantaneu, la contactul cu perna.
Apoi, autosugestia este extraordinara!
Gandeste pozitiv si vei trece mai usor si mai repede peste aceasta despartire.
Nu poți uita. Dar te poți obișnui cu ideea.
Daca era sa fie, era și acum.
Fa lucruri care ți plac
Plimba te
Citește
Cumpărături
Sunt multe
Nici nu trebuie să ți găsești pe cineva
Trebuie doar sa aștepți
Ce i al tău va veni
Munca nu este o optiune. Incearca sa iesi cu prieteni sa te distrezi cu siguranta vei uita poate vei avea norocu sa cunosti pe cineva
Buna! Eu am trecut printr.o desparire, am suferit dupa persoana respectiva 7 luni, eu m.am despartit pentru ca mi.am dat seama ca aveam o relatie toxica. Totusi, il iubeam si ma gandeam in fiecare minut la el de dimineata pana seara. E groaznic.
Acele 7 luni au fost o perioada in care m.am maturizat. Realizand ca nu ajung nicaieri daca sufar, dupa cateva luni, am incercat sa imi indrept atentia catre lucruri care ma faceau fericita.
Pasi mici, dar siguri.
Trebuie sa te regăsești pe tine mai intai, sa iti formezi un alt stil de viata (sanatos), sa te implici in activitatile de zi cu zi nu numai fizic, cat si mintea sa iti fie acolo.
De asemenea, rupe orice legatura cu persoana respectiva, nu asculta muzica pe care bisnuiai sa o asculti cu fosta ta iubire sau care iti poate aduce aminte amintiri, arunca lucrurile de la ea si concentreaza-te pe tine. Citeste o carte de dezvoltare personala si fa ce este mai bine pentru tine.
Stiu ca iti este greu, si mie mi-a fost, dar trebuie sa realizezi ca esti doar intr-o perioada mai dificila, o sa treci cu bine peste asta. Nu iti pierde speranta, cand te astepti mai putin o sa dai de persoana potrivita.
De exemplu, eu mi.am cunoscut logodnicul cand nici macar nu ma asteptam, nu avem nici o tangenta.
Sper sa treci cu bine, toate cele bune!
Pentru a putea scoate pe cineva din minte trebuie sa incepi sa te intalnesti cu alt cineva. Doar asa vei putea uita
Anonima17191 întreabă: