| julia_4764 a întrebat:

Am nevoie de cu sfat am cunoscut un baiat imi place de el. el a facut primul pas si a facut rost de idu si numarul meu de telofon, a zis ca o sa iesim undeva iar eu nu am putut i-am zis sa mergem altadata. El chiar mi-a zis ca ii place sa fie cautat si mie la fel, eu pot zice ca nu a fost foarte insistenta cu el si poate asta la departat, ca nu sunt ca toate fetele care umbla dupa el iar acum pot zice ca sa departat putin de mine. Am incercat sa il caut iar ne-am apropiat iar. dar faza e ca are orgoliu si o da mereu la intors pot sa zic ca inceput sa imi placa de el. Asta e problema eu sunt obisnuita sa fiu cauta. si acum presupun ca el asteapta sa fac eu al 2 pas, eu nu sunt genul sa insist si nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca iti place de el si doresti sa-ti fie prieten, mai conteaza cine face primul pas? Baietii sunt orgoliosi, si asta din cauza fetelor care au devenit foarte pretentioase si simandicoase. Jocul acesta o sa va coste. Rupeti pisica in doua si stati de vorba ca sa aflati daca puteti forma un cuplu. Pierzi timp si poate o relatie frumoasa. Cand iubesti faci si sacrificii, calcand un pic peste principii, daca intr-adevar merita! Apoi va veti obisnui unul cu celalalt si vei sti ce sa faci.

0 răspunsuri: