Pai poti sa ii spui asta, de ce sa nu?
Ii spui frumos ca ar fi timpul, ca tu iti doresti, ca ai incredere in el si aia e.Va documentati impreuna despre ce si cum se face, si daca amandoi simtiti si vreti faceti.
Și uite-așa mamele astea "protectoare" ne *** viața în gură ca bărbați... Eu unul din cauza ei am ajuns la 35 de ani cu teroare să mă ating de vreuna. De fapt ce să mă ating... măcar să insinuez ceva. Dacă i-a băgat maică-ta in subconștient sâmburele ăsta, apoi greu ai s-o scoți cu el la capăt. Oricum, greu fără să faci tu primul pas. Nu trebuie să-i zici nimic "ca fată", e de ajuns când l-ai prins la îngrămădeală să îl iei în barcă și să-l trezești la realitate. Fără prea multă vorbărie. I-ai ridicat nivelul și nu-i dai pace până nu îți dă ce-ți trebuie. Dacă nu, două palme cu picioru' la ureche și la loc comanda
Succes!
Daca aveti asa multe planuri impreuna si crezi ca el va deveni sotul tau,propune-i sa va mutati separat,sa vezi ce parere are.Dar tu din moment ce stai inca in casa parintilor tai,tot de ei trebuie sa asculti. Daca va simtiti amandoi in stare sa munciti,sa va castigati bani de chirie, de cheltuieli, mancare, haine si toate cele, mutati-va separat si nu are nimeni ce sa va mai spuna.