| AndreeaDeea210 a întrebat:

Am nevoie de mare ajutor e foarte complicat..Am 18 ani sunt impreuna cu un baiat de 2 ani jumate il iubesc mult si el ma iubeste cum nimeni nu m-a iubit. Face orice ca sa fiu fericită doar ca părinții mei sunt cam duri..si cam exigenți..Adica acum 1 an jumate cand eram noi la inceput i-a spus prietenului meu să aiba grija de mine ca sunt prea mică..Mama mereu a zis să nu fac sex...pana nu o să stiu sigur ca nu ma dezamagește.El a trait cu frica asta si nu s-a atins de mine..Problema aici că deja a trecut prea mult si simțim nevoia să o facem dar nu are curaj sa faca asta parca il retine ceva ..Eu am mai insinuat dar nu pot sa-i zic eu ca fata baa hai sa facem sex..Serios..ce sa fac? Daca continuam asa o sa imi perd sentimentele față de el..Nu pot sa il parasesc simt că el ar trebui sa fie soțul meu. Avem multe planuri impreună dar v-am zis.crying(

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai poti sa ii spui asta, de ce sa nu?
Ii spui frumos ca ar fi timpul, ca tu iti doresti, ca ai incredere in el si aia e.Va documentati impreuna despre ce si cum se face, si daca amandoi simtiti si vreti faceti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și uite-așa mamele astea "protectoare" ne *** viața în gură ca bărbați... Eu unul din cauza ei am ajuns la 35 de ani cu teroare să mă ating de vreuna. De fapt ce să mă ating... măcar să insinuez ceva. Dacă i-a băgat maică-ta in subconștient sâmburele ăsta, apoi greu ai s-o scoți cu el la capăt. Oricum, greu fără să faci tu primul pas. Nu trebuie să-i zici nimic "ca fată", e de ajuns când l-ai prins la îngrămădeală să îl iei în barcă și să-l trezești la realitate. Fără prea multă vorbărie. I-ai ridicat nivelul și nu-i dai pace până nu îți dă ce-ți trebuie. Dacă nu, două palme cu picioru' la ureche și la loc comanda laughing

Succes!

| petitconseil a răspuns:

Daca aveti asa multe planuri impreuna si crezi ca el va deveni sotul tau,propune-i sa va mutati separat,sa vezi ce parere are.Dar tu din moment ce stai inca in casa parintilor tai,tot de ei trebuie sa asculti. Daca va simtiti amandoi in stare sa munciti,sa va castigati bani de chirie, de cheltuieli, mancare, haine si toate cele, mutati-va separat si nu are nimeni ce sa va mai spuna.