AirBnB.
blablablabablabla ca să nu mai fie prea multe majuscule pentru roboțelul TemPelU.
Sa stii ca chiar am intrat pe AirBnB. Am intrat si pe Booking si am reusit sa gasesc un apartament micut la un pret bun
Se vede ca nu ești umblat în lume si stai la mămica, la hoteluri se rezerva o camera de pe o zi pe alta cel puțin.....nici necum câteva ore. Nu fi zgârcit si cauta un hotel ca lumea daca chiar ți la fata aia, sper ca are standarde fata si nu accepta o pensiune de 2 margarete
Am mai scris un raspuns, dar nu cred ca s-a postat. Comentariul m-a facut sa rad putin pentru ca eu sunt fata? Am fost impreuna timp de 2 ani si am tinut unul la celalalt. Ne-am despartit din cauza ca nu am vrut o relatie la distanta. Parintii mei sunt stricti si nu ma lasa sa ies noaptea in oras, chiar daca sunt majora. Nu prea pot folosi vreo scuza. Asa ca am hotarat sa rezolvam problema in cateva ore pe timp de zi si sa ne bucuram ca putem sa o facem. El e la facultate in strainatate si a venit doar azi in cluj, asa ca m-am ocupat eu de organizare. Am gasit un apartament dragut la un pret foarte bun. Am fi preferat amandoi sa stam peste noapte, doar ca nu pot eu. Ne descurcam si noi cum putem sa ne facem de cap pe ascuns
La un hotel, mergi la un hotel din zona voastra si intreaba daca au o camera de inchiriat, tu de fapt vrei sa faci sex dar nu ai unde? Si daca este fosta ta de ce te mai complici cu sexul adica e fosta, ai mai facut sex cu ea sau este prima data, si daca ai mai facut cu ea unde ai facut tot asa la hotel? Ce varsta aveti voi?
Am observat ca nu mi-am mentionat sexul si am creat putina confuzie. Eu sunt iubita. Suntem amandoi majori, eu sunt la facultate in cluj si el in strainatate. Am avut o relatie care a tinut 2 ani si ne-am despartit din frica unei relatii la distanta. Am mai facut sex impreuna si am fost foarte compatibili din acel punct de vedere. Inainte mergeam acasa unul la celalalt. Stiau parintii ce facem si mai plecau de acasa cateva ore. Doar ca acum suntem teoretic fosti si ar pica prost sa afle ca ne intalnim sa facem sex ca un fel de prieteni cu beneficii. De aceea am pus intrebarea. Aveam nevoie de o escapada in secret, doar ca nu eram siguri cum sa procedam. M-am sfatuit si cu niste prieteni si am intrat pe Booking si am gasit un apartament dragut la un pret mic
Am vrut sa zic fosta. Inca zic iubita din obisnuinta?
Ati fi mult mai fericiti si cu conștiința liberă daca ati trece pe la starea civila peima data, ati sti si teoretic și practic ce sunteți. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui, nu are fericire in viata si apoi va mirati de ce sunteți in ceață si nu ies lucrurile bine.
Cauta pe olx, camere in regim hotelier, unii specifica ca dau si pentru cateva ore, intreaba la anunturi. Sper ca tu platesti
Am platit 50/50. Suntem studenti si bugetul nostru este mic pentru o escapada de genul.
anonim_4396 întreabă: