Cainele si barbatu se intorc mereu acasa daca nu gasesc mancare alt undeva
Lasa-l sa faca ce il taie capu daca te iubeste se intoarce si daca a intels ceva gresit du-te tu si spune-i si fi indiferenta fata de el ca el sa incerce sa se apropie de tine ca tu sa te milogesti de el, asa sunt toti cand vad ca o fata se roaga de ei, stramba din nas fac figuri dar cand se satura fetele de ei vin ei in 4 labe.
Mi se pare deplasata conversatia gasita de tine, poate era o simpla gluma sau poate el avea o relatie cu respectiva de mai mult timp
Acea fata-femeie cu care a discuat,putea sa fie oricine:o colega,o ruda, o cunostinta.etc. Ai avut o reactie total aiurea,gelozia te-a orbit, dar asta nu este o scuza. Faptul ca nu ai avut incredere in el, e grav. L-ai ranit profund. Iti ceri scuze. Tu ai gresit.
Da-i pace! nu-l mai baga in seama daca mai vrea sa vb cu u vine el singur! j faza ca a cerut-o p aia in casatorie,casatoria nu tine numai d intelegere, daca iubirea nu exista...
nu-i mai sp nimic, lasa sa creada c vrea! la o adica u ai constiintza imbacata!
cu roata s intoarce poate voia sa sp ca te vei intoarce u la el si atunci el va fi ala care te va refuza.asta si asteapta, de aia vrea sa te faca sa t simti u aia vinovata.cum ti-am mai sp daca vrea ceva cu tine, vine el singur!
succes!
Eu zic ca multi baietii mai vrajesc asa virtual cu fetele pe mess. poate ca a zis-o in spirit de gluma. incearca sa vorbesti cu el si sa-ti ceri iertare daca l-ai jignit cu ceva, iar daca te ignora mergi inainte si incerci sa-l uiti!
Ai fost o saptamana impreuna cu el, pai ce pretentii mai ai?
Asta o poti numi tu relatie?!
In locul tau treceam la altul esti tanara tineretea la dispozitie7 luni nu-i asa mult...
Parerea mea este ca ar trebui sa il lasi pe el sa vina la tine...sa fii cat de indiferenta se poate o sa vezi ca o sa il ranesti cu indiferenta ta si o sa se roage de tine sa va impacati.(parerea mea)
George0197 întreabă: