Sa-i soptesti c-o iubesti, ca e totul pentru tine, ca n-ai lasa-o niciodata pentru nimic, etc, s-o saruti pe gat usor sa cobori pe sani apoi la buric pe umeri s-o strngi in brate mai mult de atat nu stiu ca is fata
Pentru inceput inainte so faceti pune niste petale de trandafir in pat, si pregateste pe o masa o prajitura si un suc cu niste lumanari si becul stins dar sa fie seara si in momentul cand o faceti pune o melodie romantica asa mai lenta si fa-o sa se simta ca in al 9-lea cer, apoi repetai de 3 ori ca o iebesti la nebunie.Este imposibil sa nu zica ca a fost extraordinar.Ma bucur ca team putut ajuta.
Pai daca numai tu zici ca ti-a placut eu cred ca tu numai la tine te gandesti /incerci sa iti obtii scopul si pe urma uiti de ea /ce faci? faceti actul sexual dupa care ejaculezi si te imbraci? / mai stai ma langa ea o saruti o mangai si la inceput incepe si tu cu un preludiu / bafta
Buna. Poi la inceput strange-o si tu in brate, sarut-o pasional pe buze.pe gat. Spune-i ca o iubesti, ca e totul pentru tine, spune-i cuvinte frumoase. Poti pune o melodie in timpul actului pentru a destinde atmosfera, a o face sa se simta bine. Fa pauze, sarut-o pasional zi din cand in cand c-o iubesti faceti un dus daca aveti posibilitatea dupa sex|dragoste. Sper ca ti-am fost de folos
anonim_4396 întreabă: